Trendystyle | Fashion | Modelook van de dag: lichte mode kleuren voor najaar 2022

Modelook van de dag: lichte mode kleuren voor najaar 2022

Onze modelook van de dag is casual en stijlvol. Het is een gemakkelijke look met lichte mode kleuren voor najaar 2022.

Street style mode najaar 2022
Street style look bij Hermès tijdens de Paris Fashion Week zomer 2023. Foto Charlotte Mesman

Zie je op tegen de koude donkere winter? Houd dat lichte najaarsgevoel dan zo lang mogelijk vast. Dat doe je ook met je outfits en looks. Deze modelook met lichte mode kleuren voor najaar 2022 maakt iedereen blij.

De basics in deze streetstyle modelook

Lichte modekleuren voor najaar 2022
Street style look bij Hermès tijdens de Paris Fashion Week zomer 2023. Foto Charlotte Mesman

De basis is een witte spijkerbroek. Die heb je vast nog wel ergens. Duikel ‘m maar weer eens op uit je kast en trek hem aan. Het is er nu het moment voor.

Een andere basic die je altijd uit de brand redt, is het coltruitje. Ook daar heb je er vast nog wel eentje van. Deze truitjes zijn superhandig en laten zich overal onder dragen. Het is bijna onmisbaar in de herfst en winter waarin we ons gewoonlijk laag over laag kleden. Maar het is ook stijlvol, een klassieker, zeker in kleuren als camel.

Het derde kledingstuk in deze street style look is de zachte, lichte overhemdjas, ook wel ‘shacket’ genoemd. Een mooi item, jazeker, maar niet iedereen zal dit nog ergens hebben hangen. Je kunt het gerust vervangen door een lichte blazer of een lichte jas.

De mode accessoires

Verder spelen de mode accessoires in deze look een belangrijke rol. Wij schoten dit street style bij de modeshow van Hermès in Parijs dus we keken niet op van de witte Birkin-tas (van Hermès natuurlijk) waar een pittig prijskaartje aanhangt. Waar het om gaat, is dat een witte tas ultrachic kan zijn, zeker bij een lichte outfit.

Om deze modelook dan toch een najaarstouch mee te geven, zijn de riem en de hoge laarzen in donkerbruin leer gekozen. Een supercool idee.

Tip: draag je broek eens wat vaker in je laarzen voor een fashionable look die net weer eens wat anders is.

Bekijk de streetstyle look maar eens en laat je inspireren.

Tip 2: haar strak uit je gezicht met een middenscheiding is en blijft het ultieme influencer  kapsel. Het is maar dat je het weet.

Klik hier voor streetstyle mode voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)