Charlotte Mesman

Editor-in-chief van Trendystyle Trends Only is Charlotte Mesman. Charlotte heeft jarenlange ervaring in de modewereld. Vanaf haar zeventiende werkte ze als model, eerst part time, later als professioneel full time model in Milaan. In deze Italiaanse modestad was ze jarenlang model voor Giorgio Armani en leerde ze de modewereld door en door kennen.

In de tussentijd studeerde ze Rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Toen ze eenmaal afgestudeerd was, besloot ze terug te keren naar Nederland om als advocaat te gaan werken. Ze werkte als advocaat (arbeidsrecht en verzekeringsrecht) in Rotterdam en later als cassatieadvocaat in Den Haag.

Maar de modewereld bleef trekken. In 1998 richtte zij samen met haar partner Margherita.net, één van de eerste online magazines voor de vrouw in Italië, op. In 2000 zag Trendystyle, met dezelfde formule maar dan in de Nederlandse taal, het licht.

Ze schafte een digitale fotocamera aan en werd één van de eerste digitale fashion/fotoreporters bij de Milan Fashion Weeks. De focus lag, en ligt, daarbij op trends: modetrends, kapseltrends, make-up trends, fashion modellen en streetstyle.

Al snel werd ze backstage bij de shows uitgenodigd waar ze de gelegenheid kreeg de modeontwerpers maar vooral ook top hair stylisten en top visagisten te interviewen om zo de allernieuwste mode en beautytrends uit de eerste hand te krijgen. Op Trendystyle Trends Only vind je deze trends terug, uitgelegd en met foto’s geïllustreerd, direct van de catwalks en van achter de schermen bij de modeshows.

Inmiddels is Charlotte, met haar jarenlange ervaring op het gebied van mode en beauty, een expert als het op trends aankomt. Ze is steevast, en met nog evenveel enthousiasme en passie als aan het begin van haar carrière, elk seizoen bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Haar trendreports vind je op Trendystyle Trends Only.
Instagram: @trendystyle.nl

Trendystyle is een product van Doublespeak Publishing. Doublespeak is uitgever van online magazines met als focus mode, beauty en lifestyle. Bekende producten van Doublespeak Publishing zijn:
Margherita.net
Trendystyle.net
Trendystyle.com.hk
Trendystyle.nl
Adversus.it
Adversus.nl
Adversus.com