Over ons – Trendystyle Trends Only

Op Trendystyle Trends Only vind je alles over de allernieuwste mode, beauty en lifestyle trends. Wij gaan je daarbij niet vertellen hoe je je moet kleden en al helemaal niet wat je moet kopen. Wat wij doen is: trends spotten, verzamelen en ze met jullie delen. Ieder kan de trends dan op zijn of haar eigen manier interpreteren en er ideeën en inspiratie van opdoen.

Om jullie voortdurend met nieuwe trends te kunnen verrassen, bezoeken wij elk seizoen de Fashion Weeks in Milaan en Parijs, waar ons team backstage bij de modeshows de top hair stylisten en visagisten interviewt. Ook fotograferen wij de modeshows, het backstage gebeuren, modellen en influencers, en de streetstyle mode.

Om up-to-date te blijven (of zelfs op de trends vooruit te lopen) interviewen wij daarnaast met grote regelmaat de top hair stylisten en visagisten die wij van de Fashion Weeks kennen.

Editor-in-chief van Trendystyle Trends Only is Charlotte Mesman. Zij werkte als professioneel fashion model in Milaan en was jarenlang model voor Giorgio Armani. Ze studeerde af in bedrijfsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, en was werkzaam als advocaat in Rotterdam en Den Haag. Samen met haar partner richtte zij in 1998 Margherita.net, één van de eerste online magazines voor de vrouw in Italië op, en vervolgens in 2000 het online vrouwen magazine Trendystyle.net, met dezelfde formule maar dan in de Nederlandse taal. Trendystyle Trends Only is het jongste product. Anders dan op Trendystyle.net (waarop je ook kunt lezen over de liefde, culinair, horoscoop en andere luchtige onderwerpen) focust Trendystyle Trends Only geheel en al op de nieuwste trends.

Editor-in-chief van Trendystyle Trends Only is Charlotte Mesman interviewt Romee Strijd

Trendystyle is onderdeel van Doublespeak Publishing