Contact & Over Trendystyle Trends Only

Op Trendystyle Trends Only vind je alles over de allernieuwste mode, beauty en lifestyle trends. De focus ligt dus geheel op trends. Wat wij doen is: trends spotten, verzamelen en ze met jullie delen. Ieder kan de trends dan op zijn of haar eigen manier interpreteren en er ideeën en inspiratie van opdoen.

Om jullie voortdurend met nieuwe trends te kunnen verrassen, bezoeken wij elk seizoen de Fashion Weeks in Milaan en Parijs, waar ons team backstage bij de modeshows de top hair stylisten en visagisten interviewt. Een ander aandachtspunt is de streetstyle. We fotograferen en analyseren de mode looks van de influencers en de modejournalisten tijdens de Fashion Weeks. Want juist van hun looks kunnen we heel veel opsteken over de nieuwste trends op het gebied van mode, maar ook kapsels en make-up.

Om helemaal up-to-date te blijven (of zelfs op de trends vooruit te lopen) interviewen wij daarnaast met grote regelmaat de top hair stylisten en visagisten die wij van de Fashion Weeks kennen.

Editor-in-chief van Trendystyle Trends Only is Charlotte Mesman. Zij werkte als professioneel fashion model in Milaan en was jarenlang model voor Giorgio Armani. Samen met haar partner richtte zij in 1998 Margherita.net, één van de eerste online magazines voor de vrouw in Italië op, en vervolgens in 2000 het online vrouwen magazine Trendystyle.net, met dezelfde formule maar dan in de Nederlandse taal. Trendystyle Only Trends is het jongste product. Anders dan op Trendystyle.net (waarop je ook kunt lezen over de liefde, culinair, horoscoop en andere luchtige onderwerpen) focust Trendystyle Only Trends geheel en al op de nieuwste trends.

Contactadres voor de lezers

Voor vragen, opmerkingen, suggesties en voor alle leuke dingen die tijdens een bezoekje aan Trendystyle spontaan bij je opkomen, kun je ons via het onderstaande venster mailen. We doen ons best om zoveel mogelijk emails te beantwoorden.

  Deze pagina is beveiligd met reCAPTCHA en Privacy en Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Contact voor persbureaus

  Zoals jullie zien, publiceren wij op Trendystyle Trends Only geen content die is gebaseerd op de commerciële persberichten die onze redactie ontvangt. Stuur ons daarom geen commerciële persberichten toe, tenzij daar expliciet door ons om verzocht is.

  Vacatures

  Op dit moment hebben wij geen vacatures. Zodra er vacatures openvallen, zullen we dat op deze pagina aangeven en zullen wij het emailadres voor het toezenden van vacatures vermelden.

  Trendystyle Only Trends is onderdeel van Doublespeak Publishing