Trendystyle | Fashion | Streetstyle 2024. De comeback van de witte blouse

Streetstyle 2024. De comeback van de witte blouse

Met deze klassieker kan het nooit misgaan: de witte blouse. In de streetstyle mode komen we ‘m weer volop tegen!

De witte blouse in de streetstyle mode 2024
Streetstyle 2024. De comeback van de witte blouse. Foto ADVERSUS

We gaan je het komende seizoen eindeloos vermoeien met de quiet luxury trend. Daarin draait het allemaal om klassiekers. De comeback van de witte blouse komt dan ook niet als een verrassing.

Nog even voor wie de quiet luxury trend nog niet echt kent. Het gaat hier om chique looks die je combineert met tijdloze kledingstukken op een minimalistische manier. Denk onder meer aan kokerrokken, blazers, trench coats, lange jassen én klassieke witte blouses.

De witte blouse

Streetstyle 2024. De comeback van de witte blouse
Streetstyle 2024. De comeback van de witte blouse. Foto Charlotte Mesman

Een witte blouse mag dan ook niet ontbreken in je garderobe voor 2024. Het is één van de beste investeringen die je kunt doen. Je draagt ‘m met een spijkerbroek, onder je oversized broekpak of met een geklede bandplooibroek. Maar ook met een minirokje of op een lange spijkerrok.

De witte blouse in de streetstyle mode 2024
Streetstyle 2024. Foto Charlotte Mesman

De modellen lopen uiteen van minimalistische blouses tot uiterst vrouwelijke en romantische gevalletjes. Roesjes zijn terug in de mode. Ook details als parelknopen gaan we weer verwelkomen.

Wat voor een exemplaar je ook kiest, je look zal alleen een high fashion gehalte hebben, als-ie er smetteloos uitziet. Dus optisch wit en vooral ook mooi gestreken. De rest is bijzaak. Zo’n blouse maakt je look.

Je kunt voor allerlei stijlen gaan. We noemden al een paar combinaties. Let ook even op de schoenen die je erbij haalt. Je kunt het wit van je blouse erin laten terugkomen door bijvoorbeeld witte sneakers te dragen. Ook die moeten dan weer smetteloos zijn, want juist dan krijg je dat influencer gevoel.

Voor wie het weten wil: ik zelf heb al een satijnachtig witte blouse met kapmouwen en volants aan de voorkant op de kop getikt 🙂

Bekijk onze streetstyle foto’s maar eens en laat je inspireren voor jouw modelook voor 2024.

Klik hier voor de modetrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE