Trendystyle | Fashion | De streetstyle mode voor 2023 staat in het teken van total black

De streetstyle mode voor 2023 staat in het teken van total black

Total black looks zijn een enorme comeback aan het maken. Deze looks zijn ideaal voor …

De streetstyle mode voor 2023 staat in het teken van total black
De streetstyle mode voor 2023 staat in het teken van total black. Op deze foto Caro Daur. Foto Charlotte Mesman

Total black looks zijn een enorme comeback aan het maken. Deze looks zijn ideaal voor de eerste maanden van het jaar. Je bent er enorm up-to-date mee. Niet alleen wemelt het van de total black looks in de streetstyle mode. Loop vandaag of morgen maar eens een boetiek of vestiging van een modeketen binnen en het zal je meteen opvallen: er hangt enorm veel zwart in de rekken.

De total black streetstyle look van Caro Daur

Je kunt er alle kanten mee op. Vandaag nemen we de streetstyle look van influencer Caroline Daur bij de modeshow van Hermes in Parijs onder de loep.

De streetstyle mode voor 2023 staat in het teken van total black
De streetstyle mode voor 2023 staat in het teken van total black. Op deze foto Caro Daur. Foto Charlotte Mesman

Zwart leer

Key item in deze streetstyle look is het zwartleren jasje. Zwart leer (vegan of nep) is tegenwoordig enorm in de mode. Leer op leer is übercool maar je mag er ook andere combinaties mee leggen, zoals Caro dat heeft gedaan.

Zwarte shorts

Zo kun je een zwart leren blazer met zwarte shorts of een kort zwart broekpakje combineren. Met een zwarte minirok creëer je ook een soortgelijk silhouet. Blote benen zijn in deze tijd van het jaar te koud maar dat kun je oplossen met dikke zwarte pantykousen, een andere modetrend van nu (en een lange oversized overjas, in het zwart natuurlijk).

Zwarte kousen

Alles wat sok of kous is, is tegenwoordig hot. Overknee kousen, kniekousen, midcalf-kousen. Het mag allemaal en je draagt ze overal. Om de feeling van Caro’s look te kopiëren kun je over je zwarte panty’s een paar over knee kousen dragen. Lekker warm en in-trend!

Zwarte roesjes

Voor een romantisch twist ga je voor een blouse met roesjes. Maar die mag je natuurlijk ook vervangen door een zwart coltrui of een andere (warme) top. Wat je onder het jasje draagt, is niet zo belangrijk. Maar wat je aan je voeten draagt wél.

Stoere laarzen

Deze look vraagt om een paar stoere boots. Motor boots zijn een huge modetrend voor voorjaar 2023 maar je mag onder deze look ook een paar klassieke hoge laarzen dragen. Of misschien wel een paar pittige cowboy boots.

Bekijk de look maar eens goed en laat je inspireren!

Klik hier voor de streetstyle mode voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Tsnl

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE