Trendystyle | Fashion | 4x Tips om de perfecte tas te vinden

4x Tips om de perfecte tas te vinden

Het uitkiezen van een geschikte tas kan een hele klus zijn. Wij geven je tips om de perfecte tas te vinden voor elke gelegenheid.

4x Tips om de perfecte tas te vinden
4x Tips om de perfecte tas te vinden

Je bent vast al op de hoogte van het feit dat tassen veel meer zijn dan slechts een handig product: dit modeaccessoire kan jouw persoonlijke stijl accentueren en een statement zijn bij je outfit. Of het nu gaat om een chique handtas voor een avondje uit, een handige rugzak voor tijdens een wandeling, een ruime tas voor het doen van boodschappen, of een mooie leren Burkely tas voor naar je werk: het uitkiezen van een geschikte tas kan een hele klus zijn. Wij geven je tips om de perfecte tas te vinden voor elke gelegenheid.

Tip 1. Kies voor functionaliteit

Tassen zijn er in allerlei vormen en maten, maar ook van verschillende materialen. Hierdoor kun je een tas kiezen voor jouw doeleinde. Bedenk dus goed waar je tas voor moet dienen en welke functies jij belangrijk vindt. Wanneer je graag wandelt en genoeg te drinken en te eten meeneemt, kan het verstandig zijn om een rugzak aan te schaffen. Doordat je een rugzak over twee schouders hangt, in tegenstelling tot een normale tas, wordt je lichaam evenwichtig belast, waardoor de kans op rugproblemen kleiner is. Wanneer je je handen vrij wilt hebben is het ook verstandig om voor een rugtas te kiezen. Voor een avondje uit is een grote tas natuurlijk een beetje overbodig en dus kun je beter kiezen voor een wat kleiner tasje, terwijl je naar werk beter voor een leren damestas kunt kiezen. Daarnaast moet je ook rekening houden met de hoeveelheid opbergruimte die nodig is en hoeveel vakken je in de tas wilt hebben.

Tip 2. Kies voor kwaliteit

Helaas, goede kwaliteit is altijd duurder dan slechte kwaliteit. Dit betekent echter wel dat je tas veel langer mee zal gaan dan een goedkope tas, waardoor het de investering zeker waard is. Wanneer je lang wilt kunnen genieten van je tas, kun je dus beter voor een kwalitatief materiaal kiezen. Een voorbeeld hiervan is natuurlijk leer, maar ook canvas en nylon zijn er sterke en duurzame materialen. Let overigens niet alleen op het materiaal, maar ook op de ritsen en naden. Een goede rits is van metaal en heeft geen beschadigingen in het plastic.

Tip 3. Maak gebruik van de trends

De laatste tip is om goed gebruik te maken van de trends. Tassen zijn namelijk een makkelijke manier om in te spelen op huidige trends, zonder dat je een compleet nieuwe garderobe hoeft een te schaffen. Met tassen kunnen je opvallende prints en kleuren makkelijk met elkaar combineren. Wees dus creatief en maak een statement met een mooie, kwalitatieve tas van Burkely.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE