Trendystyle | Fashion | De topmodellen bij Dolce & Gabbana. Van Naomi tot Vittoria

De topmodellen bij Dolce & Gabbana. Van Naomi tot Vittoria

Op de catwalk van Dolce & Gabbana wemelde het van de topmodellen. Vittoria Ceretti opende de show, Naomi Campbell sloot.

Vittoria Ceretti op de catwalk van Dolce & Gabbana
Topmodellen bij Dolce & Gabbana. Vittoria Ceretti. Photo courtesy of Dolce & Gabbana

De Milan Fashion Week heeft het beste van zich laten zien. Op de catwalks showden werkelijk schitterende modecollecties voor zomer 2024. De modehuizen zetten hun beste beentje voor. Ze trokken alle registers open. Veel maisons hielden het deze keer bij hun eigen stijl en concentreerden zich op kwaliteit en vakmanschap.

Front row gasten bij Dolce & Gabbana

Ook de keuze van gasten is dit seizoen selectiever. Op de front row influencers maar steeds vaker ook internationale gasten van groot kaliber. Bij Dolce & Gabbana spotten we onder meer Kylie Jenner, Rosie Huntington, Alessandra Ambrosio, Bianca Balti, Lucy Hale, Maia Mitchell, Halle Bailey, Alton Mason en Mun Kayon.

De topmodellen bij Dolce & Gabbana. Van Naomi tot Vittoria

Topmodellen bij Dolce & Gabbana
Topmodellen bij Dolce & Gabbana. Vittoria Ceretti. Photo courtesy of Dolce & Gabbana

Net zo spannend was de cast van Dolce & Gabbana voor de modeshow zelf. De show werd geopend door het Italiaanse topmodel Vittoria Ceretti die momenteel een verhouding zou hebben met Leonardo Dicaprio.

Topmodellen bij Dolce & Gabbana
Topmodellen bij Dolce & Gabbana. Mariacarla Boscono. Photo courtesy of Dolce & Gabbana

Ook Italiaans topmodel Mariacarla Boscono was van de partij. Het model is inmiddels niet zo piepjong meer maar kwam heel goed weg met de zwarte, schaars afkledende creatie in lingeriestijl.

Topmodellen bij Dolce & Gabbana
Topmodellen bij Dolce & Gabbana. Deva Cassel. Photo courtesy of Dolce & Gabbana

Een ander gezicht dat we steeds vaker zien, is dat van Deva Cassel, dochter van Monica Bellucci, Italiaanse actrice, en Vincent Cassel, Frans acteur. Deva (19) die inmiddels ook als actrice aan de weg timmert, showde een zwart jaren ’60 jurkje met zwarte pantykousen en puntige zwarte pumps.

Topmodellen bij Dolce & Gabbana
Naomi Campbell. Photo courtesy of Dolce & Gabbana

De show werd afgesloten door Naomi Campbell, nog altijd een charismatische verschijning in een doorzichtige creatie, wederom geïnspireerd door lingerie, die niets te raden overlaat.

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren voor jouw eigen modelook.   

Klik hier voor de modetrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE