Trendystyle | Beauty | Dit supercoole korte kapsel is alleen voor durfals

Dit supercoole korte kapsel is alleen voor durfals

Tijdens de Fashion Weeks zijn er altijd wel een paar mensen die er met kop …

Haartrends 2023
Het supercoole korte kapsel van Melanie Kieback, hier bij Chanel. Foto Charlotte Mesman

Tijdens de Fashion Weeks zijn er altijd wel een paar mensen die er met kop en schouders bovenuit steken. Die opvallen omdat vanwege hun persoonlijkheid en look. Tijdens de Fashion Weeks voor zomer 2023 trok de bekende Duitse vlogger Melanie Kieback – ook bekend als Vanellimelli – onze aandacht. Ze heeft een stralende lach en is altijd vriendelijk tegen iedereen. En dan dat supercoole korte kapsel!

We ontdekten Melanie bij de modeshow van Diesel voor lente zomer 2023 in Milaan. Ze droeg toen een spijkerbroek en een aantal riemen als top. Een gewaagde outfit die ze met haar onovertroffen frisse korte koppie droeg.

Bij de modeshow Chanel in Parijs kwamen we haar weer tegen. Daar droeg ze een lange jurk met kristallen, een oversized leren jack en een ketting met grote stenen. En altijd weer dat supercoole haar natuurlijk.

Bij Miu Miu stal deze petite in de menigte op met haar leren jack met fluffy witte kraag, net vleugels, het leek of ze zo zou wegvliegen. Ook dit keer vielen we weer over haar korte kapsel dat ongelooflijk mooi uitkwam boven die witte kraag.

Het supercoole korte kapsel van Melanie Kieback

Het supercoole korte kapsel van Melanie Kieback, hier bij Miu Miu
Het supercoole korte kapsel van Melanie Kieback, hier bij Miu Miu. Foto Charlotte Mesman

We nemen Melanie’s korte kapsel even onder de loep. Het is een pixie cut waarvan ze de bewegingen goed controleert met haarstylingsproducten. Het lijkt misschien dat ze steil haar heeft, maar Melanie heeft van nature slag in haar haar.

Kortom: er is hoop voor iedereen, ook als je slag of krullen hebt, kun je zo’n pixie cut hebben. Als je kapper er maar een goed model in knipt. En dan is het verder nog enkel een kwestie van weerbarstige lokken temmen met stylingsproducten.

Het supercoole korte kapsel van Melanie Kieback, hier bij Miu Miu
Het supercoole korte kapsel van Melanie Kieback, hier bij Miu Miu. Foto ADVERSUS

Gewoonlijk draagt Melanie de korte pony ietwat opzij. Het haar in de nek is langer en wat springerig. Net geen matje maar wel goed voor die moderne touch. De oren zijn vrij en het haar voor de oren is in een puntje geknipt.

Natuurlijk is zo’n kort koppie niet iets wat je zomaar laat knippen. Er is moed voor nodig. Maar soms moet je in het leven gewoon lef hebben. En wil je het wel eens proberen maar durf je het niet echt aan, doe het dan in stappen, zeker als je van lang haar komt. Zo geef je jezelf – en de mensen om je heen – de tijd om aan je kort(er)e haarlengtes te wennen.

Klik hier voor de kapseltrends voor 2023 voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE