Trendystyle | Fashion | Geniet van deze streetstyle looks bij Chanel voor zomer 2023

Geniet van deze streetstyle looks bij Chanel voor zomer 2023

Als je van streetstyle houdt, moet je (ook) bij Chanel zijn. De streetstyle looks bij deze show zijn voer voor fashionista’s.

Streetstyle looks bij Chanel voor zomer 2023
Streetstyle looks bij Chanel voor zomer 2023. Foto ADVERSUS

De belangrijkste modeshow van het seizoen is natuurlijk die van Chanel, ook als het op streetstyle looks aankomt. Het is meteen ook de show die vier lange, enerverende maar ook vermoeiende weken afsluit.

Zwart domineert bij Chanel voor zomer 2023
Zwart domineert bij Chanel voor zomer 2023. Foto ADVERSUS

Met andere woorden: het is dat lang verwachte moment waarop het er zo ongeveer opzit. New York, Londen, Milaan, Parijs, Chanel… en dan hùp naar huis! Dat is een beetje gevoel. Het is ook een gelegenheid om nog even te shinen. En dat doen de fashion peopletjes maar al te graag.

De streetstyle looks bij Chanel voor zomer 2023

Pied de poule bij Chanel lente zomer 2023
Streetstyle look bij Chanel lente zomer 2023. Foto ADVERSUS

De streetstyle looks bij de modeshow van Chanel voor lente zomer 2023 komen uit de wintercollectie. Logisch want dat is de meest recente collectie die in de boetieks hangt. De streetwear geeft dan ook een goed idee van de actuele, nieuwe wintermode. Kun je gelijk even inspiratie op doen voor jouw winterlook.

Influencer Melanie Kieback bij Chanel zomer 2023
Influencer Melanie Kieback bij Chanel zomer 2023. Foto ADVERSUS

We lopen je even doorheen en lichten een paar nieuwe modetrends voor winter 2022 2023 uit. Allereerst de terugkeer van total black. Dat was ook bij Chanel goed te zien. Zwart is natuurlijk bij uitstek Chanel’s ding en zwart met wit is actueel, maar total black is toch echt wel een toptrend voor deze winter.

Streetwear bij Chanel voor zomer 2023
Streetstyle look bij Chanel zomer 2023. Foto ADVERSUS

Een andere modetrend die we in het straatbeeld van Chanel steeds zien terugkomen, is zwart leer. Fashionista’s zullen weten dat bikercore – motorboots, bikerjacks, Matrix jassen – een huge trend voor winter 2022 2023 is. Het modepubliek bij Chanel heeft deze trend goed opgepakt.

Zwart kant en zwart leer bij Chanel voor zomer 2023
Zwart kant en zwart leer bij Chanel voor zomer 2023. Foto ADVERSUS

Een klassieker materiaal dat in het oog springt, is zwart fluweel. Dames, het is officieel, deze winter gaan we dit zachte en chique spulletje weer volop dragen.

Streetwear bij Chanel zomer 2023 tijdens de Paris Fashion Week
Streetwear bij Chanel zomer 2023 tijdens de Paris Fashion Week. Foto ADVERSUS

Zie ook de terugkeer van de klassieke Chanel tas in het zwart. Zwart ook voor lange overjassen en brillen met megamonturen.

Streetstyle looks bij Chanel

Bekijk de streetstyle foto’s maar eens. Er valt nog veel meer te zien en ontdekken. Zie ook onze streetstyle video van de laatste modedag in Parijs. Behalve Chanel krijg je dan ook nog een stukje Miu Miu mee.

En als je alles gezien hebt, ga je natuurlijk zelf aan de slag. Wedden dat jij er binnenkort ook in total black bijloopt?  🙂

Klik hier voor streetstyle mode voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE