Trendystyle | Beauty | Zwarte haarstrikken zijn hét haaraccessoire voor zomer 2023

Zwarte haarstrikken zijn hét haaraccessoire voor zomer 2023

Wil je je look updaten? Laat je inspireren door de haaraccessoires in de streetstyle looks bij Chanel. Zwarte haarstrikken zijn dé trend.

Streetstyle bij Chanel. Haaraccessoires
Streetstyle bij Chanel. Haaraccessoires. Foto ADVERSUS

Soms heb je maar heel weinig nodig om je hair look te boosten. Dat zagen we wel weer bij de modeshow van Chanel waar de influencers hun kapsels hadden opgeleukt met superchique haaraccessoires. Vooral zwarte haarstrikken waren goed vertegenwoordigd. Ze zijn fantastisch voor een snelle up-date van jouw hair look.

De modeshow van Chanel vooor herfst winter 2023 2024

Maar eerst even iets meer over de show van Chanel zelf. Die was vandaag (7 maart 2023), de laatste dag van de Paris Fashion Week voor herfst winter 2023 2024. Maar ook de dag van een algemene staking in Frankrijk die het hele land lam moet leggen. En zo was het. Maar wij lieten ons niet klein krijgen en gingen lopend naar de showlocatie – Grand Palais Éphémère, niet te verwarren met het historische Grand Palais. Het was een stevige wandeling van zo’n drie kwartier door de winterkou. Er zat niets anders op want het openbaar vervoer lag nagenoeg geheel stil.

Ondanks de staking ontbrak het bij de modeshow van Chanel niet aan publiek (daar hadden we ook niet aan getwijfeld) en schoten we honderden stijlvolle streetstyle looks waarover meer in de komende dagen. Nu eerst iets over de haaraccesoires want die zijn echt supercool en goed voor een snelle boost van je eigen kapsel.

Supercoole haaraccessoires bij Chanel

Eén van de meest romantische hair looks zie je op onze cover foto: daar zijn de voorste haarlokken rondgedraaid en losjes naar achteren gebracht waar ze zijn vastgezet met een grote zwartfluwelen strik met de dubbele C van Chanel. Chiquer kan niet!

Streetstyle bij Chanel. Haaraccessoires
Streetstyle bij Chanel. Haaraccessoires. Foto ADVERSUS

Wil je er nog een schepje bovenop doen dan maak je een hoge paardenstaart die je met een fluwelen strik vastmaakt en vervolgens zet je dezelfde staart wat lager op je hoofd met nóg een strik vast. Laat de paardenstaart lichtjes opbollen.

Streetstyle bij Chanel. Haaraccessoires
Streetstyle bij Chanel. Haaraccessoires. Foto ADVERSUS

Een ander kapsel dat ook heel cool is, maak je door (wederom) de voorste haarlokken (maar nu meer dan in de eerste look) hoog op het achterhoofd vast te zetten in een paardenstaart. De rest van je haar laat je loshangen. Vervolgens ga je voor een grote zwarte strik met lange linten. Zo Chanel!

Bekijk onze streetstyle foto’s maar eens en laat je inspireren.

Klik hier voor streetstyle mode voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE