Trendystyle | Beauty | Backstage kappers. Ken jij deze hair hack voor big hair?

Backstage kappers. Ken jij deze hair hack voor big hair?

Dit is de meest originele beauty truc die we ooit van de backstage kappers bij de Fashion Weeks hebben meegekregen: een ballon voor big hair!

Beauty truc voor big hair. Kapsels
Backstage kappers. Ken jij deze hair hack voor big hair? Anteprima herfst winter 2023 2024. Foto ADVERSUS

Backstage bij de modeshows gaan we altijd even bij de hair stylisten kijken. Het is altijd weer interessant om de styling van het haar van de modellen mee te maken en om te zien wat voor een haarproducten en technieken de backstage kappers gebruiken. Bij de modeshow van Anteprima voor herfst winter 2023 2024 stuiten we op een wel heel bijzondere hair hack.

De kapsels bij Anteprima: big hair

Beauty truc voor big hair. Kapsels
Backstage kappers. Ken jij deze hair hack voor big hair? Anteprima herfst winter 2023 2024. Foto Charlotte Mesman

De hair look bij Anteprima bestond uit een lage zijscheiding met glad geföhnd haar tot aan ongeveer de bovenkant van de oren en vervolgens getoupeerd haar tot aan de haarpunten.

Kort gezegd, kom je in dit kapsel dus twee verschillende texturen tegen. Dit is ook iets dat je vaak in de mode ziet. Je kunt hier zelf ook heel leuk mee aan de slag, bijvoorbeeld door je haar steil te maken en dan vanaf je oren te krullen of met de friseertang te bewerken.

Of door je haar, zoals bij Anteprima, te touperen zodat je die big hair look krijgt. Maar er is nog iets dat je kunt doen, en dat is dus die hair hack die we van de backstage kappers afkeken. Je kunt je haar extra big maken door er met een ballon overheen te strijken!

Backstage geheim voor big hair

Beauty truc voor big hair. Kapsels
Backstage kappers. Ken jij deze hair hack voor big hair? Anteprima herfst winter 2023 2024. Foto Charlotte Mesman

Yep, door een ballon – opgeblazen en wel – over je getoupeerde haar te strijken. Hiermee laad je je haar op, het wordt statisch, en het gaat uitstaan. Goed om te weten: deze truc werkt het beste op pas gewassen, schoon haar zonder haarproducten. Zodra je je haar de gewenste vorm hebt gegeven, fixeer je het dan met een lichte haarlak. Zo eenvoudig is het.  

Klik hier voor haartrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE