Trendystyle | Beauty | Dit halflange kapsel met pony vinden wij te gek

Dit halflange kapsel met pony vinden wij te gek

De haartrends voor 2023 laten weinig pony’s zien. Toch blijven ponykapsels super. Neem nu het halflange kapsel met pony van model Aivita Muze.

Kapseltrends 2023
Model Aivita Muze met halflang kapsel met pony bij Lanvin. Foto Charlotte Mesman

Elke keer als we tijdens de Fashion Weeks Aivita Muze tegen het lijf lopen, zijn we weer helemaal verliefd op haar halflange kapsel met pony. Bij Lanvin in Parijs zetten we er eens goed de camera op. Vind jij haar hair look ook zo super cool? Wij wel. Pony’s mogen we momenteel dan niet meer zo veel in de haartrends tegenkomen, ze blijven hun aantrekkingskracht houden.

Het halflange kapsel van model Aivita Muze

Halflang kapsel met pony
Haartrends 2023. Halflang kapsel. Model Aivita Muze. Foto Charlotte Mesman

Eigenlijk is het een heel eenvoudig kapsel. De haarlengte is tot net onder de kin en het ziet ernaar uit dat Aivita’s haar op één lengte is geknipt. Er zit hoogstens wat beweging in de punten.

Hetzelfde geldt voor de pony. Die valt tot over de wenkbrauwen maar ook voor het haar bovenop het hoofd en de pony komen er geen laagjes aan te pas.

Haartrends 2023
Halflang kapsel met pony van Aivita Muze bij Lanvin. Foto Charlotte Mesman

Deze hair look kun je steil dragen maar je kunt zo’n halflang kapsel ook heel gemakkelijk een losse slag mee geven zoals dat kappers backstage bij Lanvin dat met Aivita’s haar hebben gedaan.

Even tussen haakjes: Aivita komt uit Letland en liep op haar zestiende al haar eerste show voor Lanvin. Sindsdien heeft ze de catwalk voor vele bekende modehuizen gelopen. Tijdens de Paris Fashion Week liep ze behalve voor Lanvin ook voor Stella McCartney, Hermès en Isabel Marant, om maar een paar namen te noemen.

Ton sur ton outfit met zwart-witte laarzen

Halflang kapsel met pony
Haartrends 2023. Halflang kapsel. Model Aivita Muze. Foto Charlotte Mesman

Niet alleen Aivita’s halflange kapsel met pony is super, ook haar outfit vinden wij te gek. De blazer, de bermuda en blouse zijn in dezelfde pastelgroene tint, want ja, monochroom (ton sur ton) is nog steeds een huge trend. De net wat fellere kleur van de trui past er mooi bij. En de aparte zwart-witte laarzen geven deze look extra pit.

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren. Er zitten vast wel dingen in die je op ideeën brengen. Al was het maar dat kapseltje.

Klik hier voor de allernieuwste mannenkapsels

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE