Trendystyle | Beauty | Kapseltrends 2023. Is dit korte kapsel iets voor jou?

Kapseltrends 2023. Is dit korte kapsel iets voor jou?

Loop vooruit op de kapseltrends voor 2023 met dit korte kapsel. Pittig en vlot maar toch net met een paar leuke lokken in je gezicht.

Kort kapsel
Kapseltrends 2023. Is dit korte kapsel iets voor jou? Model Wali. Foto Charlotte Mesman

De kapseltrends voor 2023 laten weer volop korte kapsels zien. Van rattenkopjes tot korte haarcoupes met wat meer beweging. We spotten de hipste korte koppies voor je. Dit korte kapsel kwamen we bij de modeshow van Dsquared2 voor lente zomer 2023 in Milaan tegen.

Eigenlijk is het kapsel dat je op onze foto’s ziet een soort kort-niet-kort-kapsel, en dat maakt het juist zo cool. Het is geen buzz cut of pixie cut met een superkorte haarlengte, maar het is wel kort genoeg voor een pittige en vlotte uitstraling.

Kort kapsel
Kapseltrends 2023. Is dit korte kapsel iets voor jou? Model Wali. Foto Charlotte Mesman

Het is ook een kapsel waar nog best wat aan te stylen valt, vooral aan de voorkant. Want de voorste haarlokken zijn vrij lang en vallen ver over de wenkbrauwen. Ze zijn way too long om als pony te dragen – je zou van de wijde wereld niets meer zien – maar ze vallen wel mooi rond je gezicht. Inlijsten, zoals dat zo mooi heet.

Opvallend is verder dat deze coupe vrij weinig laagjes laat zien. Dat maakt het uitgroeien ervan (als je dat zou willen) gemakkelijk. Alleen aan de achterkant is het haar mooi opgeknipt waardoor de nek zichtbaar wordt. Hierdoor krijgt dit korte kapsel een frisse touch. Ook de oren zijn vrij wat die frisse en geordende feeling van dit kapsel versterkt.

Dit kapsel is met name geschikt voor sluik of steil haar. Het leent zich perfect voor intense haarkleuren. Je kunt heel donker gaan, zoals model Wali op onze foto’s, maar je kunt ook heel blond gaan. Omdat de haarlengte vrij kort is, valt de schade die de chemicaliën van je haarverf of bleach onvermijdelijk aan je haar aanrichten, te overzien.

Bekijk de kapselfoto’s maar eens. Wie weet wordt dit jouw nieuwe hair look. Overigens is zo’n korte coupe ook in de winter ideaal omdat we dan vaak jassen en truien met hoge kragen of een hoge col dragen. Die blijven mooi vrij bij zo’n korte coupe wat – opnieuw – heel modern en netjes staat.

Het lijkt erop dat dit de ideale coupe is voor mensen die er graag als door een ringetje te halen uitzien 🙂

Klik hier voor de kapseltrends voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE