Trendystyle | Beauty | Kapseltrends voor 2023: je haar zwaar in de mud

Kapseltrends voor 2023: je haar zwaar in de mud

Wet looks zijn hot maar volgens de kapseltrends voor 2023 mag je nog een stap verder gaan. Zet je haar zwaar in de mud!

Kapseltrends voor 2023
Kapseltrends voor 2023. Paardenstaarten met veel haarproduct bij Giorgio Armani lente zomer 2023. Foto Charlotte Mesman

Tijdens de afgelopen Fashion Weeks speurden we natuurlijk niet alleen naar de allernieuwste modetrends maar ook naar de kapseltrends voor 2023. Bij de modeshow van Giorgio Armani voor lente zomer 2023 spotten we een interessante haarstijl waar je gelijk mee aan de slag kunt.

Re Giorgio – koningin Giorgio – houdt van kort haar, dat weet iedereen. Of haar uit het gezicht. Nu weet je meteen waarom we bij deze Italiaanse ontwerper vaak strakke en wet look kapseltjes tegenkomen.

Lekker véél haarproduct

Haartrends voor 2023
Paardenstaarten met veel haarproduct bij Giorgio Armani lente zomer 2023. Foto Charlotte Mesman

Ook voor de modeshow voor lente zomer 2023 ging Re Giorgio op die toer. Ditmaal waren het echter geen wet look kapseltjes (momenteel echt een trend) maar hair looks met een flinke hoeveelheid wax of mud. Er was zoveel product gebruikt dat er over het haar een soort grijs waasje lag.

Paardenstaarten met gouddraad

Het haar zelf was met een fijne kam zonder scheiding strak naar achteren getrokken waardoor de haren allemaal mooi naast elkaar kwamen te liggen. In de nek was het vastgebonden in een lage staart met daarom heen de klassieke haarlok die ook weer doordrenkt was van het haarproduct.

Paardenstaart met gouddraad
Paardenstaarten met haarproduct en gouddraad bij Giorgio Armani lente zomer 2023. Foto Charlotte Mesman

Hetzelfde geldt voor de paardenstaarten zelf. Ook die stonden stijf van wasachtige haarstylingsproducten en waren vervolgens gesegmenteerd met elastiekjes en haarlokken. En door die strengen van de paardenstaart liepen dan ook nog eens gouddraden. Dat goud sloot dan weer mooi aan bij de goudkleurige paillet op het midden van de bovenste oogleden.

Bekijk de kapselfoto’s maar eens en ga ermee aan de slag. Er zitten genoeg elementen in dit kapsel waar jezelf iets mee kunt. Het is een coole look voor een party of voor de Feesten in december.

Overigens is dit kapsel niet alleen geschikt voor lang haar. Ook als je kort haar hebt, kun je je aan zo’n wax kapseltje wagen. Gewoon lekker veel product erin en dan zonder scheiding naar achteren kammen.

Klik hier voor haartrends voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE