Trendystyle | Fashion | Mode must-have: de cargobroek. Check deze streetstyle look

Mode must-have: de cargobroek. Check deze streetstyle look

De cargobroek is een mode must-have voor voorjaar 2023. Je kunt hem op allerlei manieren dragen. Check deze streetstyle look.

Streetstyle look voorjaar 2023. De cargobroek
Streetstyle look voorjaar 2023. De cargobroek, Foto Charlotte Mesman

Tijdens de Fashion Weeks van afgelopen februari en begin maart keken we niet alleen naar de streetstyle looks van de modellen. Hun looks bestaan gewoonlijk uit stijlvolle basics met goed gekozen mode accessoires. Eén van de items die we dit seizoen vaker voorbij zagen komen, is de cargobroek met grote zakken. Het is dan ook dé mode must-have voor voorjaar 2023.

En dat is cool! Want deze mode must-have kun je direct aan. Je hoeft een zonnige dagen af te wachten om in deze broek te schieten. Je hoeft er zelfs geen extra combinaties voor te leggen want zo’n broek staat met alles goed. Een hoodie, een blazer, een gewatteerd jack, een lange jas.

Mix & match streetstyle look met cargobroek

Streetstyle look voorjaar 2023. De cargobroek
Streetstyle look voorjaar 2023. De cargobroek, Foto Charlotte Mesman

Maar je kunt er ook een creatieve twist aan geven, zoals het Braziliaanse Cristina Herrmann dat doet. Zij heeft een supercoole mix & match stijl. Met durf en smaak haalt ze de meest verschillende kledingstijlen door elkaar. Ze is een beetje hippie, een beetje boho, een crazy.

Kijk maar eens naar de streetstyle look waarmee we haar off-duty bij de modeshow van Akris in Parijs spotten. Op een neutrale zwarte cargobroek draagt ze een zwarte, harige korte jas met roze kleuraccenten. Daarbij draagt ze een gehaakte multicolor sjaal. Eronder een bruine blouse en – zien we het goed – onder die blouse ook nog eens een bruine trui? Aan haar voeten zwarte sokken en groene (!) gympen.

Het is een gewaagde mix & match maar supercool. Het vlechtkapsel en de make-up zijn overigens geen bedenksel van Cristina maar zijn van de Akris show.

En jij?

Wat jij met deze streetstyle look kunt? Je kunt er inspiratie van opdoen, en lef. Leg eens combinaties die je nooit eerder hebt gemaakt (en misschien ook nog nooit gezien hebt!). Superleuk!

Klik hier voor streetstyle looks voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE