Trendystyle | Fashion | Mode. Naar yoga in… Pucci?!

Mode. Naar yoga in… Pucci?!

Als yoga addict kon ik niet anders dan deze nieuwe capsule collectie van Pucci met jullie delen. Supercool!

Pucci Yoga
Pucci Yoga. Photo courtesy of Pucci

Allemaal zijn we inmiddels bekend met yogamerken als Lululemon en Alo Yoga. Dat bekende modehuizen nu ook met yogawear komen, is wat mij betreft een nieuwigheid. Ik was dan ook wel heel nieuwsgierig toen onze redactie Pucci’s persbericht over de nieuwe yoga capsule collectie ontving.

Als yoga addict wil ik je deze capsule collectie van Pucci dan ook niet onthouden. Het Italiaanse maison speelt met deze overigens supermooie collectie handig in op de actuele yoga hype. Want wie doet er tegenwoordig niet aan yoga?

Pucci Yoga
Pucci Yoga. Photo courtesy of Pucci

Vanaf het moment dat het modehuis Pucci in 1947 het licht zag, wil het maison mode ontwerpen die geschikt is voor dynamische levensstijlen. Met deze Pucci Yoga capsule collectie wil Camille Miceli, artistiek directeur, dit idee nieuw leven inblazen.

Pucci Yoga
Pucci Yoga. Photo courtesy of Pucci

De print die de yogakleding siert, is de overbekende fantasie Marmo (marmer) in blauwtinten. Het motief met zijn golvende lijnen is te vinden op de leggings, topjes en bikini. Elastische banden met een jacquard motief voegen een echte sportswear twist toe. De crop top in eco-lycra is van voren uitgesneden. Het T-shirt en de sweater, beide in katoen, hebben een relaxeder silhouet.

Voor de echte fanatiekelingen zijn er in deze capsule collectie ook een yogamatje met een fuchsia hengsel en een drinkfles met het logo in de vorm van een vis te vinden, ook weer met dezelfde fantasie. En voor chill momenten is er zelfs een deken met alweer die Marmo fantasie.

Supermooi allemaal. Fashion/yoga addicts (zoals ik) zullen bij het zien van deze hebbedingen vast watertanden. Vanzelfsprekend hangt er wel een prijskaartje aan. Alleen al het matje kost over de 300 Euro. Maar dan heb je ook wel een collector’s item te pakken 🙂

Klik hier voor de modetrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE