Trendystyle | Fashion | Streetstyle 2024. Casual chique look voor topmodel Vittoria Ceretti

Streetstyle 2024. Casual chique look voor topmodel Vittoria Ceretti

Laat je inspireren door de casual chique modelook van het Italiaanse topmodel Vittoria Ceretti. Check onze streetstyle foto’s.

Streetstyle 2024. Casual chique look voor topmodel Vittoria Ceretti
Streetstyle 2024. Casual chique look voor topmodel Vittoria Ceretti. Foto ADVERSUS

Fashionista’s kennen haar vast: het Italiaanse topmodel Vittoria Ceretti. En als je haar niet kent, zul je haar naam binnenkort ongetwijfeld ergens tegenkomen, want het lijkt erop dat Victoria de nieuwe vlam van niemand minder dan Leonardo DiCaprio is. Maar afgezien van dat (en het is bepaald niet niks) zijn we natuurlijk ook geïnteresseerd in Vittoria’s look.

Wij spotten en fotografeerden de schone Italiaanse na afloop van de modeshow van Balenciaga. Dat was overigens zo eenvoudig nog niet want natuurlijk vloog iedereen op haar af. Maar een paar plaatjes kregen we toch te pakken en die delen we graag met je.

Streetstyle 2024. Casual chique look voor topmodel Vittoria Ceretti
Streetstyle 2024. Casual chique look voor topmodel Vittoria Ceretti. Foto Charlotte Mesman

Haar strak naar achteren

Vittoria’s haar was voor de modeshow van Balenciaga zonder scheiding strak naar achteren getrokken en in een halfhoge knot vastgezet. Het is een kapsel waar we Vittoria wel vaker mee gezien hebben en dat altijd oneindig chic blijft. Weet je even niet meer wat je met je haar moet doen, ga dan voor zo’n strakke look. Ook andere it-girl als Caroline Daur en Leonie Hanne zweren erbij.

Dure look

Streetstyle 2024. Casual chique look voor topmodel Vittoria Ceretti
Streetstyle 2024. Casual chique look voor topmodel Vittoria Ceretti. Foto Charlotte Mesman

Er is maar weinig voor nodig om je look een dure twist mee te geven. Dat bewijst Vittoria maar weer. Aan een zwarte zonnebril van een chique modehuis heb je vaak al genoeg. Je kunt er, net zoals Vittoria, brede gouden oorringen bij halen. Dit soort oorbellen zijn in 2024 weer een enorme trend. Een accessoire dat niet op onze foto’s te zien is, is de zwarte gladleren tas (waarschijnlijk van Balenciaga) die ze aan het hengsel draagt.

Let op! Ook dit is een modetrend die we in 2024 weer gaan zien: geen crossbody tassen meer maar klassieke handtassen in de ware zin van het woord.

Casual chique kleding

Verder mag je kleding ‘casual chic’ gaan. Ook hier heb je aan een goed gekozen item zoals een klassieke jas of trench coat al genoeg. Vittoria draagt een lange trench met rode Schotse ruit over een zwarte cropped sweater en zwarte spijkerbroek met extralange pijpen die over zwarte puntige pumps vallen.

Bekijk onze streetstyle foto’s maar eens en laat je inspireren.

Klik hier voor de modetrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE