Trendystyle | Fashion | Mode look van de dag: stijlvolle total denim look voor najaar 2022

Mode look van de dag: stijlvolle total denim look voor najaar 2022

Onze mode look van de dag is dit keer een supercoole maar tegelijkertijd stijlvolle total denim look voor najaar 2022.

Streetstyle mode. Total denim look voor najaar 2022
Mode look van de dag: stijlvolle total denim look voor najaar 2022. Foto Charlotte Mesman. Influencer Yoyo Cao

Na het spijkergoed in alle kleuren van de regenboog van afgelopen zomer is het (soms) een verademing om weer eens klassiek blauwe denim te dragen. Volgens de modetrends voor najaar 2022 is donkerblauw weer helemaal hot.

Klassiek blauwe denim

Vergeet ook even scheuren, gaten en vintage looks. Oké, ook dat soort spijkerbroeken gaan we dit seizoen volop dragen maar de knop mag ook om naar klassiekere denim looks. Het voordeel daarvan is dat je er letterlijk overal in kunt binnenstappen, ook op je werk.

Total denim looks voor najaar 2022

Total denim looks blijven een geliefde trend. Dus combineer die donkerblauwe spijkerbroek maar met een donkerblauwe denim blouse of jasje. Je hebt nu een perfecte basis die je op verschillende manieren kunt uitwerken.

Streetstyle mode. Total denim look voor najaar 2022
Mode look van de dag: stijlvolle total denim look voor najaar 2022. Foto Charlotte Mesman. Influencer Yoyo Cao

Influencer en fashion designer Yoyo Cao uit Singapore (op onze streetstyle foto) presenteerde zich tijdens de Paris Fashion Week in een donkerblauw spijkerpak bij de modeshow van Lanvin. Ze had die look afgemaakt met een zwart wollen beanie, een opvallende koffertas met goudkleurige details en stoere zwarte schoenen (of zijn het boots?).

Het jasje met fantasie dat ze in haar middel heeft geknoopt, is afkomstig uit de wintercollectie van Lanvin, en voegt een vrolijke twist aan deze verder ingetogen maar coole look toe.

Inspirerend

Met deze streetstyle look kun je alle kanten op. De basis is eenvoudig. Werp een blik in je kast en combineer spijkerbroeken en jacks of blouses met elkaar.

Heb je eenmaal je basis, je spijkerpak, dan wordt het leuk want nu ga je de look personaliseren met mode accessoires. Haal er coole tassen bij. Check je mutsen collectie. Regen op komst? Knoop die kleurige regenjas in je taille. Veel styling plezier!

Klik hier voor streetstyle mode voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE