Trendystyle | Beauty | Deze kapseltrend voor 2023 geeft je hair look een instant boost

Deze kapseltrend voor 2023 geeft je hair look een instant boost

Heb je zin in om de schaar in je haar te zetten? We hebben een kapseltrend voor 2023 die je hair look een instant boost geeft.

Kapseltrends 2023
Deze kapseltrend voor 2023 geeft je hair look een instant boost. Foto Charlotte Mesman

De kapseltrends voor 2023 laten, zoals elk seizoen, weer verschillende stijlen zien. Eén daarvan is de pony, een detail, een haar accessoire, dat altijd in de mode zal blijven.

De favoriete pony is en blijft ook voor 2023 de gordijntjespony. Dit is een vrij dunne en lange pony die openvalt als een gordijntje. De nieuwigheid op dit gebied is dat curtain bangs, zoals ze wel genoemd worden, steeds vaker in twee lengtes worden geknipt. Een kortere lengte voor de voorste lokken en naar achteren toe een wat langere lengte. Je krijgt dan een soort tweetraps pony.

Dit soort lengteverschillen zien we steeds vaker in de kapseltrends voor 2023 terug. Je krijgt een soort twee kapsels in één. Denk hierbij ook aan extreme hair looks als een bob kapsel met een dunnere langere onderlaag. Alsof je over een kapsel met lang haar een bob kapsel hebt gezet. Dergelijke kapsels zijn in het streetstyle beeld in Zuid-Oost Azië al aan de orde van de dag.

Schouderlang kapsel met korte pony

Kapseltrends 2023
Deze kapseltrend voor 2023 geeft je hair look een instant boost. Foto Charlotte Mesman

Maar ook de korte pony blijven we zien. Dit is nog steeds één van de beste pony’s voor een instant boost van je hair look. Zo’n korte pony maakt je in één klap modern. Het is dé manier om jezelf een fashionable look cadeau te doen.

Een beetje lef is er natuurlijk wel voor nodig. Maar haar groeit ook weer aan, dat weten we allemaal. Dus veel heb je niet te verliezen.

Voor een supercoole look combineer je zo’n korte pony met halflang of schouderlang haar. Dit is een ideale haarlengte. Het houdt je haar gezond. Omdat je het regelmatig bijknipt, komt het nooit tot dode of droge haarpunten. Bovendien laat deze haarlengte zich gemakkelijk stylen. Een mooie slag is nog steeds een grote kapseltrend voor 2023, ook al horen we geluiden dat we teruggaan naar steiltang-sluik haar (maar zover is het nog niet).

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE