Trendystyle | Fashion | Modellen bij de modeshow voor lente zomer 2023 van Lanvin

Modellen bij de modeshow voor lente zomer 2023 van Lanvin

Joan Smalls, Aivita Müze, Rolf, om maar een paar namen te noemen. De modellen bij Lanvin vormen een bont gezelschap. Beleef het mee!

Modellen bij de modeshow voor lente zomer 2023 van Lanvin
Modellen bij de modeshow voor lente zomer 2023 van Lanvin. Foto Charlotte Mesman

Als de muziek ophoudt, het applaus losbarst en de deuren van de showlocatie weer opengaan, dan is dat voor ons altijd het startsein voor een paar intense momenten: de modellen off-duty, na afloop van de show, fotograferen. In dit geval gaat het om de modellen bij de modeshow voor lente zomer 2023 van Lanvin.

Aivita Muze
Model Aivita Muze bij Lanvin. Foto Charlotte Mesman

Het is altijd weer een hele opgave om de modellen te vinden, temidden van de drukte van het uitgaande publiek en de chaos van toeterende limousines. Vaak gaan ze er als een haas vandoor, of ze nu bij de volgende show verwacht worden of niet.

Streetstyle foto's modellen
Modellen na de show van Lanvin. Foto Charlotte Mesman

Maar bij de modeshow van Lanvin voor lente zomer 2023 in Parijs was alles anders. Op het pleintje om de hoek bleven de modellen – jongens en meisjes – gezellig hangen. Ze zaten op de bankjes of leunden tegen de bomen. Ze hebben helemaal geen haast om weg te gaan en wilden best wel even voor onze camera poseren. Het is goed te merken dat het einde van de Fashion Weeks nadert. Nog een paar dagen en alles – New York, Londen, Milaan en Parijs – zit erop.

Modellen bij de modeshow voor lente zomer 2023 van Lanvin
Modellen bij de modeshow voor lente zomer 2023 van Lanvin. Foto Charlotte Mesman

Modellen bij Lanvin. Een bont gezelschap

Wat opvalt, is hoe verschillend de modellen bij de modeshow voor lente zomer 2023 van Lanvin onderling wel niet zijn. Er zitten allerlei types en stijlen tussen. Lang haar, kort haar, supervrouwelijk of jongensachtig. Klassiek, hip, trendy, bohémien, klassieke schoonheiden maar ook ogenschijnlijk onopvallende types die op de catwalk in unieke persoonlijkheden veranderen.

Sommigen hebben zich mooi aangekleed zoals Aivita Muze die een lichtgroene bermuda met bijbehorende blazer en supercoole zwart-witte laarzen draagt. Anderen zijn casual in hoodies en truien en spijkerbroeken.

Modellen off-duty bij Lanvin
Mode na afloop van de Lanvin show. Foto Charlotte Mesman

De tijden dat de modehuizen zich identificeerden in één type zijn voorbij. Alles mag, alles kan. Waar het tegenwoordig om gaat, is dat je jezelf bent. En dat komt ook in de keuze van de modellen naar voren.

Bekijk onze video en streetstyle foto’s maar eens en laat je inspireren voor jouw eigen, unieke stijl.

Klik hier voor meer streetstyle foto’s

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE