Trendystyle | Fashion | Modellen off-duty bij de Paris Fashion Week voor zomer 2023

Modellen off-duty bij de Paris Fashion Week voor zomer 2023

Bij Giambattista Valli in Parijs fotografeerden we de modellen na afloop van de modeshow. Dat was overigens geen makkie.

Paris Fashion Week zomer 2023
Modellen na afloop van de show van Giambattista Valli. Foto Charlotte Mesman

Street style fotograferen is enerverend maar net zo leuk is het om de modellen na afloop van de show vast te leggen. Ook omdat je dan nog iets van het haar en de make-up voor de show meekrijgt maar vooral omdat je de modellen dan in hun eigen kleding ziet.

Paris Fashion Week zomer 2023
Model bij Giambattista Valli. Foto Charlotte Mesman

Overigens is het niet gemakkelijk om modellen off-duty te fotograferen. Eerst moet je uitvogelen welke uitgang van de show locatie ze zullen nemen. Niet altijd is de backstage uitgang hetzelfde als die van het publiek.

Paris Fashion Week zomer 2023
Model bij Giambattista Valli. Foto Charlotte Mesman

Dan moet je ze nog maar weten te vinden. Vooral als de modellen met het publiek uit dezelfde uitgang komen, is het bijna onmogelijk om ze vast te leggen. Door de mensenmassa is er geen ruimte voor. Bovendien vinden de modellen het wel prettig om in de menigte op te gaan. Tegen de tijd dat het Paris Fashion Week is en ze er al drie modeweken (New York, Londen en Milaan) op hebben zitten, hebben ze echt geen zin meer in een stel ‘paparazzi’.

Paris Fashion Week zomer 2023
Mariana Santana bij Giambattista Valli. Foto Charlotte Mesman

Ook bij Giambattista Valli verdwenen de meisjes peilsnel, maar toch lukte het ons om wat interessante plaatjes te schieten. Er zaten zelfs intrigerende looks tussen, zoals het model met de grote strass steen tussen de wenkbrauwen. Of Mariana Santana in haar minirokje.

Paris Fashion Week zomer 2023
Make-up met strass steen bij Giambattista Valli. Foto Charlotte Mesman

Super cool ook het haar voor deze show: fingerwaves. Die doen het altijd goed. De make-up daarentegen is heel natuurlijk.

Paris Fashion Week zomer 2023
Modellen bij Giambattista Valli. Foto Charlotte Mesman
Paris Fashion Week zomer 2023
Tess Carter bij Giambattista Valli. Foto Charlotte Mesman

Bekijk onze street style foto’s van de modellen off-duty maar eens en laat je inspireren. Door het haar en de make-up of door de outfits van de modellen.

Klik hier voor street style mode voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)