Trendystyle | Fashion | Hotte modetrend 2024: taillebanden in boxershortstijl

Hotte modetrend 2024: taillebanden in boxershortstijl

Voor een snelle update van je garderobe ga je voor een rok of broek met fake boxershorts! Het is dé modetrend van het moment.

Hotte modetrend 2024: taillebanden in boxershortstijl
Hotte modetrend 2024: taillebanden in boxershortstijl. Foto Charlotte Mesman

Misschien herinner je je de modecollectie van Miu Miu van vorig jaar winter nog. Miuccia Prada stuurde haar modellen toen de catwalk op met rokken en shorts waar de rand van satijnen boxershorts bovenuit piepten. Welnu, deze trend is nu, een jaar later, hotter dan hot. We verwachten dat we hem in 2024 ook nog wel even gaan zien.

Hotte modetrend 2024: taillebanden in boxershortstijl
Hotte modetrend 2024: taillebanden in boxershortstijl. Op deze foto: Miu Miu herfst winter 2022 2023. Photo courtesy of Miu Miu

Momenteel zie je ze in ieder geval overal hangen: lange rokken, miniskirts, wijde broeken, spijkerbroeken. Alles komt zo ongeveer met een gerimpelde extra rand (band) in boxershortstijl in de taille. Want voor het gemak worden die boxershorts – die zich niet al te mooi onder een rok of broek laten dragen – maar even gefaket. Heb je wel het idee, maar niet al die stof rond je middel.

Hotte modetrend 2024: taillebanden in boxershortstijl
Hotte modetrend 2024: taillebanden in boxershortstijl. Foto Charlotte Mesman

Om het idee van boxershorts helemaal weer te geven, zijn die randen in boxershortstijl wit of soms ook lichtblauw met een witte streep. Een frisse en humoristische noot voor broeken en rokken die soms op zich best heel gekleed zijn.

Of course, we hebben hier te maken met een trend die zal worden ingehaald door weer andere bizarre trends. Maar dat betekent nog niet dat je er niet mee mag experimenteren. Gewoon niet teveel aan spenderen. Tik zo’n item straks maar even in de uitverkoop op de kop. En verder kun je die rand, als je hem straks zat bent, ook heel gemakkelijk verwijderen 🙂

N.B. Bekijk de catwalkfoto van Miu Miu nog even goed want je zult – net zoals wij – opmerken dat we niet alleen de boxershorts van het Italiaanse modehuis hebben overgenomen, maar in de modetrends voor winter 2023 2024, deze winter dus, zien we ook volop de minirokjes met ruitjes terug en de moccasins met sokken!

Klik hier voor de modetrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE