Trendystyle | Fashion | Zo wordt je spijkerbroeken look voor 2023 supercool

Zo wordt je spijkerbroeken look voor 2023 supercool

Een spijkerbroek kan casual maar ook supercool zijn. Kijk het af van de influencers, en update je eigen spijkerbroeken look voor 2023.

Spijkerbroeken 2023
Zo wordt je spijkerbroeken look cool. Foto Charlotte Mesman

Tijdens de Fashion Weeks komen we in de street style wear de meest bizarre mode looks tegen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het komt wel langs. Bij modeshows als Gucci of Vivienne Westwood valt dan ook wel het woord ‘mode circus’. Maar komt er een ingetogen en stijlvolle look langs dan springt die er des te meer uit. Zoals de spijkerbroeken look op onze street style foto’s.

Spijkerbroeken 2023
Zo wordt je spijkerbroeken look cool. Foto Charlotte Mesman

Wij spotten deze look tijdens de Paris Fashion Week bij de modeshow van Victoria Beckham voor lente zomer 2023. Geef het toe, zo’n look straalt klasse uit.

Simpel, edgy, stijlvol. Er hoeven geen grote merknamen of bonte kledingstukken aan te pas te komen om een mooie look neer te zetten.

Basis items voor deze look zijn de spijkerbroek en de coltrui. De spijkerbroek is recht, wijd met een middenhoge taille, en komt in de klassieke denim kleur, niet licht, niet donker.

De coltrui is op zich simpel met als enig opvallend detail de aangerimpelde lange polsen. Die geven deze look extra schwung maar ook met een klassieke coltrui kom je een heel eind.

Opvallend is verder de afwezigheid van modeaccessoires: geen riem, geen kettingen, zelfs geen tas. Enkel een paar chique oorbellen en een zwarte zonnebril. En een paar pittige schoenen of laarzen – wat het precies is kunnen we niet goed zien. Maar de puntige neuzen en gespen zien we wel. Die voegen iets stoers, iets verrassends, toe dat deze look heel goed kan hebben.

Ook het kapsel is sleek & chic. Het is dat typische influencer kapsel waarmee je altijd goed voor de dag komt: een middenscheiding, het haar strak naar achteren en dan een knot of paardenstaart.

Bekijk deze spijkerbroeken look voor 2023 maar eens en doe ideeën op voor jouw eigen mode look.

Klik hier voor de street style mode voor de heren.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE