Trendystyle | Beauty | De gordijntjes pony is een huge haartrend voor 2023

De gordijntjes pony is een huge haartrend voor 2023

Pony of niet? Het is altijd weer een dilemma. Maar dit seizoen is het gemakkelijk: de gordijntjes pony is een huge haartrend voor 2023.

Haartrends 2023
De gordijntjes pony is een huge haartrends voor 2023. Mara Lafontan bij MSGM in Milaan. Foto Charlotte Mesman

Een pony of niet? Hoe vaak heb je het jezelf niet afgevraagd. Vaak doe je er dan niets mee. Een pony blijft toch altijd een risico. En je bent hem snel zat. Tenzij je voor curtain bangs gaat. De gordijntjes pony is een huge haartrend voor 2023.

Haartrends 2023
De gordijntjes pony is een huge haartrends voor 2023. Foto Charlotte Mesman

Tijdens de Fashion Weeks kwamen we in de street style de gordijntjes pony al volop tegen. Het zijn vooral de Françaises die zich eraan wagen. Zelfs Emily uit de serie ‘Emily in Paris’ schijnt zich er in de derde serie die binnenkort uitkomt aan te wagen, al is haar pony wel iets korter dan in de street style bij de modeshows.

De gordijntjes pony is de meest ideale pony die er is. Deze pony is stijlvol maar ook geschikt voor elke gezichtsvorm. Het is de meest veelzijdige pony die je kunt bedenken.

Je kunt de pony vrij lang houden zodat je er ook qua haarstyling alle kanten mee op kunt. Heb je even geen zin in al dat haar voor je ogen dan style je ‘m weg. Voel je je vrouwelijk en frivool dan laat je de lokken speels rond je gezicht dansen.

Zo’n pony doet het goed met lange losse haren maar ook met een luchtig opsteekkapsel. Juist zo’n kapsel verleent je die Parisienne look. Je hoeft dan alleen nog maar je lippen te stiften en je bent helemaal up-to-date, klaar voor een weekendje in de Franse modestad.

Bij zo’n cool hoofd mag ook een coole outfit. Zwart is terug in de mode, en daarmee kan je alle kanten op. Combineer je zwoele gordijntjes pony met een zwart setje of een mooie blazer met een klein fonkeltje erin. Of ga voor zwart (nep)leer.

Deze winter combineren we zwoele supervrouwelijke hair looks met pittige en stijlvolle outfits. Laat die sneakers en spijkerbroeken maar even zetten. En zet die schaar in je haar voor curtain bangs. Ga je look een vernieuwende twist mee. Dat voelt als herboren!

Klik hier voor de haartrends voor de heren voor 2023

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE