Trendystyle | Fashion | Streetstyle mode 2023: met je schoenen mag je shockeren

Streetstyle mode 2023: met je schoenen mag je shockeren

Ken jij de schoenentrends voor voorjaar 2023 al? Ze zijn onderling verschillend, maar één ding hebben ze gemeen: ze shockeren.

Streetstyle mode 2023 en schoenentrends 2023
Streetstyle mode 2023 en schoenentrends 2023. Foto Charlotte Mesman

De nieuwe mode voor lente zomer 2023 zit voor met spannende en soms zelfs shockerende items, of het nu om de kleding, de tassen of de schoenen gaat. Vooral de schoenen! De schoenentrends voor 2023 zijn super cool, out of the box, funny, en kleurrijk.

De schoenentrends voor 2023

Wat je het komende seizoen ook aan je voeten steekt, het mag bijzonder, soms zelfs bizar zijn. Je kunt op balletschoenen (met of zonder hak) door het leven dansen, of op Mary Janes met een onverwachte cowboy hak (Prada), je kunt kiezen voor teenslippers met een laarzenschacht (Miu Miu) of voor gladiatorsandalen in het zachtroze waarbij de bandjes zijn vervangen door uitgesneden harten (Vivetta).

En dan hebben we het nog niet eens over de kleuren gehad. Een sprekend voorbeeld: in plaats van die flesgroene regenlaarzen van de afgelopen seizoen dragen we neongroene laarzen die strakker om de kuit sluiten (Fendi).

Kortom, de schoenentrends zijn één en al grap en grol. Shockeren is dé trend. En daar mag je nu al mee beginnen.

Streetstyle mode 2023

Streetstyle mode 2023 en schoenentrends 2023
Streetstyle mode 2023 en schoenentrends 2023. Foto Charlotte Mesman

Bekijk de streetstyle foto hierboven maar eens. Is dit niet super? Een klassieke total black look (helemaal in-trend tegenwoordig) met zwarte pantykousen en dan – pats boem! – een paar kanariegele visserschoenen zoals we die in onze kindertijd droegen maar dan ook nog eens met een platform zool. Is het niet hilarisch? Maar ook cool en trendy.

Laat je inspireren door deze streetstyle look en duik eens in je schoenenkast. Misschien vind je er een interessant paar dat je winterse modelook onverwacht kan ophippen.

Klik hier voor de streetstyle mode voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE