Trendystyle | Beauty | Met dit ultieme zomer kapsel straal je de wereld tegemoet

Met dit ultieme zomer kapsel straal je de wereld tegemoet

Ben jij in zomerstemming? Straal het uit met een mooi kapsel en goudkleurige accessoires. We hebben een übercoole look voor je.

Kapsels zomer 2023 - Foto Charlotte Mesman
Kapsels zomer 2023 – Foto Charlotte Mesman

In de zomer wil je stralen. Je mag alles uit je handen laten vallen en voor een casual look gaan maar soms wil de zomervreugde gewoon uitdragen met een ultiem zomer kapsel en warme glanzende modeaccessoires. Tijdens de Fashion Weeks stuitten we op een beauty look die direct aan de zomerzon, gouden stranden en zongekuste cheeks doet denken. Deze look is helemaal in lijn met de kapsels voor zomer 2023 maar ook met de mode en make-up trends.

Zomer kapsel

Kapsels zomer 2023 - Foto Charlotte Mesman
Kapsels zomer 2023 – Foto Charlotte Mesman

Het kapsel op zich is heel eenvoudig. Ga voor een scherpe middenscheiding en breng je haar netjes naar achteren. Je kunt hiervoor het beste een fijne kam en een haarproduct gebruiken zodat je haren netjes naast elkaar liggen.

Bind je haar samen in een lage staart en maak daar vervolgens een vlecht van die je aan de haarpunten weer met een elastiekje vastzet. Om de elastiekjes bind je nu goudkleurig raffia draad of goudkoord (heel gemakkelijk op internet te vinden). Hoe meer draad je erom heen windt, hoe sterker je look. Je kunt het draad ook met je vlecht meevlechten.

Voor een extra zomerse look kun je je voorste lokken (laten) highlighten en los om je gezicht laten hangen zodat je voor een zonnig en zomers face framing effect.

Goudkleurige accessoires

Kapsels zomer 2023 - Foto Charlotte Mesman
Kapsels zomer 2023 – Foto Charlotte Mesman

Nu ga je de look afmaken met statement accessoires in goudkleur. Denk hierbij aan grote goudkleurige oorbellen met een bijbehorende ketting. The bigger, the better.

Make-up

Maak je ogen mooi op met een donker lijntje langs de wimpers en oranje oogschaduw. Ga ook voor een blush met een oranje ondertoon. Spritz-oranje is het nieuwe goud in de make-up trends aldus MAC Cosmetics (lees meer op Trendystyle.net).

Met al deze elementen bij elkaar creëer je een ultieme zomer look waarmee je de wereld tegemoet straalt!

Klik hier voor kapsel trends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE