Trendystyle | Beauty | Dit zijn de belangrijkste lippenstift trends voor 2023

Dit zijn de belangrijkste lippenstift trends voor 2023

Matte lippen. Glossy lippen. Rode lippenstift maar ook perzikzachte mondjes. De lippenstift trends voor 2023 inspireren.

Lippenstift trends voor 2023
Wet lips. Gloss is de lippenstift trend 2023. Foto Charlotte Mesman

Lippenstift maakt de laatste tijd een enorme comeback en dat was natuurlijk wel te verwachten na de mondkapjes van de voorgaande jaren. Ook in 2023 blijven we volop lippenstift dragen. Dit zijn de belangrijkste lippenstift trends voor 2023 volgens MAC Cosmetics.

Make-up trends 2023
Matrode lippen bij Giorgio Armani. Foto Charlotte Mesman

Hint: niet wachten tot 2023. Ga direct met deze nieuwe make-up trends aan de haal. Vooral die rode lippen zijn ideaal voor de feesten.

Dit zijn de belangrijkste lippenstift trends voor 2023

#cherrylips

Rode lippenstift
Matrode cherry lips bij Max Mara. Foto Charlotte Mesman

Cherrylips, kersenrode lippen. Rode lippenstift is wederom een enorme trend. Elke textuur mag als je maar een dieprode kleur kiest. Verder mag het mat zijn of juist juicy en glossy.

#velvetpeach

Lieflijke roze lipjes behoren ook weer tot de mogelijkheden. Deze lippenstift trend is de ultieme lente trend maar is ook heel geschikt in de winter, als je huid lichter is dan normaal. Het is een draagbare trend, fris en jong, waar iedereen goed mee wegkomt.

#wetlips

Lipstick trends 2023
Wet lips. Gloss is de lippenstift trend 2023. Foto Charlotte Mesman

Wetlips, of glossy lips, zijn niet nieuw maar gloss blijft een obsessie. Een lipgloss moet je toch echt wel in je tas hebben zitten. Het is de ultieme ode aan de jaren ’90 die op dit moment weer hoog in het vaandel staan. Experimenteer met extreem hoogglanzende lippen. Die mogen natuurlijk zijn maar je mag ze ook aanzetten met lipliner.

Volg met je lippotlood de natuurlijke contouren van je mond of ga er net iets overheen. Om geheel in de jaren ‘ 90 sferen te blijven, kun je kiezen voor een bruinachtige lipliner – ‘chestnut’ is hot. De vorm van je lippen maak je in 2023 net iets minder puntig, de Cupidoboog wordt zachter en ronder.

Klik hier voor beauty trends voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE