Trendystyle | Fashion | Dit zijn de beste street style looks bij Hèrmes in Parijs

Dit zijn de beste street style looks bij Hèrmes in Parijs

De street style looks bij Hermès zijn – natuurlijk – supercool en geven een goed idee van de modetrends voor deze winter. Doe ideeën op!

Paris Fashion Week zomer 2023
Leonie Hanne in Hermès. Foto Charlotte

De Fashion Weeks voor lente zomer 2023 zijn voorbij en wij zijn duizenden street style foto’s rijker. Duizenden looks van de modemensen om je door te laten inspireren. Vandaag doen we een greep uit de beste street style looks bij de modeshow van Hermès voor zomer 2023 in Parijs.

Dit zijn de beste street style looks bij Hèrmes in Parijs

Paris Fashion Week zomer 2023
Yoyo Cao in Hermès. Foto Charlotte Mesman

De meest opvallende look was die van Yoyo Cao. Zij droeg een witte plastron en een roesjesrok van Hermès. De accessoires? Een zwarte zonnebril (voor het diva gehalte) en zwarte laarzen.

Paris Fashion Week zomer 2023
Chou Chou in Acne Studios bij Hermès. Foto Charlotte Mesman

Supercool is ook de look van Chou Chou die helemaal uit bruin leer bestond. De bruinleren top en de bruinleren rok zijn van Acne Studios. Zo’n total leather look is weer helemaal een ding, nu bikercore weer in de mode is. Vanzelfsprekend mag je het leer door vegan vervangen.

Paris Fashion Week zomer 2023
Victoria Rader bij Hermès. Streetstyle foto Charlotte Mesman

Victoria Rader presenteerde zich in een draagbare look die bestond uit een grijs met groene jas van Hermès met daaronder een lichte cargobroek (een andere modetrend voor winter 2022 2023!) en een licht truitje. Een witte zonnebril maakt de look af.

Paris Fashion Week zomer 2023
Heart Evangelista bij Hermès. Streetstyle foto Charlotte Mesman

Heart Evangelista was van top tot teen in het Hermès geel gekleed met daarbij een Hermès tas met afbeelding.

Paris Fashion Week zomer 2023
Tamara Kalinic bij Hermès. Streetstyle foto Charlotte Mesman

Tamara Kalinic had klaarblijkelijk de zomer nog in haar hoofd. Zij droeg een lange lichte broek, een witte blouson en een beha in zicht. Lingerie in zicht wordt deze winter een nog grotere trend dan dat-ie al was.

Top influencer Leonie Hanne bij Hermès

Maar het was de Duitse influencer Leonie Hanne die de show stal in een bleekblauwe top met aangerimpeld kraagje en goudkleurige kettingen en een bijpassend broekje met daarover een zeeblauwe jas (zie de coverfoto). Aan haar voeten overknee kousen en hoge laarzen. Overigens is niet duidelijk of Leonie de show stal vanwege haar outfit (en het sexy truitje) of omdat zij een bekende influencer is 🙂

Bekijk de looks maar eens en laat je inspireren voor jouw mode look voor winter 2022 2023.

Klik hier voor street style voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE