Trendystyle | Beauty | Zo’n halflang kapsel met pony willen we allemaal wel

Zo’n halflang kapsel met pony willen we allemaal wel

Tijdens de Fashion Weeks spotten we niet alleen mode maar ook haar trends. Een halflang kapsel met pony als dat van Justine Soranzo is cool!

Halflang kapsel met pony
Justine Soranzo met halflang kapsel met pony bij Tod’s. Foto Charlotte Mesman

Tijdens de Fashion Weeks is er zoveel te zien: mode, make-up maar ook kapsels. Er zijn hoofden die er (figuurlijk dan) met kop en schouders bovenuit steken. Zo’n halflang kapsel met pony als dat van het Franse model Justine Soranzo bijvoorbeeld is super cool!

Halflang kapsel met pony

Wij spotten het model bij de modeshow van Tod’s voor zomer 2023 in Milaan. Op zich was ze in haar grove trui met blote benen en stoere boots, een soort hoge hikingschoenen in naturel kleur, al een opvallende verschijning, maar haar kapsel slaat werkelijk alles. Zo’n kapsel willen we, denk ik, allemaal wel.

Haartrend 2023
Justine Soranzo met halflang kapsel bij Tod’s. Foto Charlotte Mesman

Justine’s haar valt tot net boven haar schouders. Ze heeft een zogenaamde lange bob, ook wel ‘lob’ genoemd. Dit kapsel is up-to-date dankzij de moderne kapperstechnieken. Zo zijn de haarpunten wat uitgedund waardoor ze lichter en beweeglijker worden.

Bovenop het hoofd is het haar juist niet uitgedund zodat het vol en zwaar blijft en qua volume en textuur contrasteert met de haarpunten.

De pony is lang, tot bijna op de wenkbrauwen, en is richting de oren ietwat gelaagd, zodat je als het ware een tweede, langere pony krijgt.

Het kapseltje houdt hiermee het midden tussen een bob/lob en een shag kapsel.

Het is niet eenvoudig om zo’n haarsnit goed te knippen. Wil je een halflang kapsel als Justine, ga dan naar een ervaren kapper en neem deze kapsel foto’s mee. Let op onze woorden: dit kapsel wordt een grote haartrend voor 2023.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE