Trendystyle | Beauty | Bob kapsels zijn dé haartrend voor 2023, maar je kunt het ook faken

Bob kapsels zijn dé haartrend voor 2023, maar je kunt het ook faken

Zin in een bob kapsel maar niet van plan om de schaar in je haar te zetten? Probeer deze trucs. Twee manieren om bob kapsels te faken.

Kapseltrends 2023. Bobkapsels. Fake bob
Kapseltrends 2023. Bobkapsels. Fake bob. Op deze foto Nadia Lee Cohen. Foto Charlotte Mesman

Half lang haar blijft de meest populaire haarlengte. Het is nu eenmaal een lengte die zich gemakkelijk laat dragen en die ook nog eens hip is. Maar wat als je er niets voor voelt om de schaar in je lange manen te zetten? Dan kun je zo’n bob nog altijd faken! Tijdens de Fashion Weeks stuitten we op twee supercoole trucs om tijdelijk in een bob kapsel te stralen. Bekijk de bob kapsels hieronder maar eens. Zie je wat we bedoelen?

Tijdelijk bobkapsel met een pruik

Kapseltrends 2023. Bobkapsels. Fake bob
Kapseltrends 2023. Bobkapsels. Fake bob. Op deze foto Clara Berry. Foto Charlotte Mesman

Model Clara Berry stal tijdens de Milan Fashion Week de show met een pruik in de vorm van een bob kapsel. Het is ongelooflijk hoe levensecht die eruit zag! Zelfs toen we op haar Instagram-pagina zagen hoe ze haar halflange bob kapsel van haar hoofd plukte en haar lange manen tevoorschijn kwamen, konden we het nauwelijks geloven. Dus houd je wel van een beetje spektakel, experimenteer dan eens met een pruik!

Stop je haar in je kleding

Kapseltrends 2023. Bobkapsels. Fake bob
Kapseltrends 2023. Bobkapsels. Fake bob. Op deze foto Nadia Lee Cohen. Foto Charlotte Mesman

Een andere truc die ook heel goed werkt en waar je alleen een hooggesloten top of jurk voor nodig hebt, is: je haar in je kleding stoppen. Dat zagen we bij de modeshow van Salvatore Ferragamo waar de Britse film maker Nadia Lee Cohen haar lange roodgeverfde lokken kunstig in de hals van  haar lange rode jurk had gestopt. De hals was nauw genoeg om het haar te laten opbollen zodat het een kort bob kapseltje met volume leek.

Bekijk onze streetstyle foto’s maar eens en ga dan creatief aan de slag met je eigen haar! En nee, zoals je ziet, hoeft de schaar er niet aan te pas te komen 🙂

Klik hier voor streetstyle mode trends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE