Trendystyle | Beauty | Make-up trends 2023. Steel de show met metallics onder je ogen

Make-up trends 2023. Steel de show met metallics onder je ogen

Een zilverkleurige eyeliner of misschien zelfs gezichtssieraden. Volgens de make-up trends voor winter 2023 experimenteren we met metallics.

Make-up trends 2023
Make-up trends 2023. Metallics onder je ogen. Foto Charlotte Mesman

In de modetrends zien we volop zilver en goud. Je hoeft maar naar de nieuwe modecollecties voor herfst winter 2023 2024 te kijken, en je weet het! Deze metallics komen ook in de make-up trends voor het nieuwe seizoen voor. Je kunt ze gebruiken voor een klassieke look maar je mag ook je grenzen verleggen. Metallics onder je ogen bijvoorbeeld is een nieuwigheid die we tijdens de fashions week meerdere malen tegenkwamen.

Goud is van oudsher een topper voor de zomer. De warme gloed van dit metaal is natuurlijk perfect onder de zomerzon. Met goudtinten kun je bovendien een mooie zomerse gloed over je huid leggen. Zilver komen we gewoonlijk in de winter en refereert aan grijze luchten en de maan. Het komende seizoen gaan we zowel goud en zilver dragen. Wij laten je in dit artikel zien wat je met zilver in je make-up kunt doen. Update je look!

Zilverkleurige eyeliner onder je ogen

Make-up trends 2023
Make-up trends 2023. Metallics onder je ogen. Foto Charlotte Mesman

Je kunt experimenteren met een zilverkleurige oogschaduw – heel mooi bij een witte jurk – maar kom eens uit je comfort zone en trek een zilverkleurig lijntje onder je ogen zoals we dat tijdens de Fashion Week in Parijs bij Louis Vuitton zagen. Superchic!

Gezichtssieraden

Make-up trends 2023
Make-up trends 2023. Metallics onder je ogen. Foto Charlotte Mesman

Voor een gedurfde look ga je aan de slag met zelfklevende zilverkleurige gezichtssieraden. Die kwamen we in modeshow van Louis Vuitton voor herfst winter 2023 2024 tegen. Onder de ogen van de modellen hadden de visagisten een rijtje zilverkleurige blokjes geplaatst. Voor de rest houd je je make-up look heel natuurlijk. Dit is een supercoole look voor een avondje stappen of voor naar een rockconcert.

Make-up trends 2023
Make-up trends 2023. Metallics onder je ogen. Foto Charlotte Mesman

Een dergelijke look kwamen we ook tegen bij de modeshow van Chanel waar een genodigde zelf al aan de slag was gegaan met gezichtssieraden en een rij zwarte kraaltjes met zilverbasis onder haar ogen had aangebracht. Ze liep daarmee wel heel erg vooruit op de trends!

En nu jij

Wat zij kunnen, kan jij ook. Het is een kwestie van out of the box denken. De zilveren eyeliner look is gemakkelijk na te doen. De gezichtssieraden vragen iets meer werk – de kraaltjes kun je bevestigen met wimperlijm – maar dan heb je ook wel een heel unieke look. Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren.

Klik hier voor beauty trends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE