Trendystyle | Niet gecategoriseerd | Dit is waarom een goed passende bh onder je kleding belangrijk is

Dit is waarom een goed passende bh onder je kleding belangrijk is

Een goed passende bh onder je kleding is belangrijker dan je denkt. Het gaat niet alleen om comfort maar ook om het psychologische effect.

Dit is waarom een goed passende bh onder je kleding belangrijk is
Dit is waarom een goed passende bh onder je kleding belangrijk is

Veel mensen dragen de verkeerde maat bh, terwijl het dragen van de juiste bh zo veel verschil kan maken in hoe je je voelt en hoe het eruit ziet onder je kleding. Het vinden van de juiste maat, het juiste model en dan ook nog de juiste kleur kan een grote uitdaging zijn, maar is zo belangrijk. We gaan je vertellen waarom.

Comfort en support

Het allerbelangrijkste bij een bh is het comfort tijdens het dragen. Hij kan er nog zo mooi uitzien, maar met snijdende schouderbandjes of prikkende beugels zal hij allesbehalve prettig zitten. Je bh moet goed bij je lichaam aansluiten en elke dag fijn te dragen zijn. Daarnaast moet een bh genoeg ondersteuning bieden. Zeker als je wat zwaardere borsten hebt, is dit van belang. In dat geval kan een goede bh zelfs klachten als rugpijn en nekpijn voorkomen of verlichten. Ook mag de bh zelf geen pijn doen en niet zwaar drukken op je nek of borsten zelf. De bh moet goed aansluiten en recht op je rug zitten. Welke soort bh je het fijnste en meeste support vindt bieden, is een persoonlijke voorkeur. De ene persoon vindt een bh zonder beugel fijner, terwijl iemand anders liever voorgevormde cups heeft.

Je uitstraling

Het dragen van een goede en mooie bh biedt je veel meer dan alleen comfort en ondersteuning. Je zult je er ook zelf een stuk beter door kunnen voelen. Als je je goed voelt, zul je hier meer zelfvertrouwen door kunnen krijgen. Dit zul je dan ook uitstralen in een outfit en het zal iedereen opvallen dat je je goed voelt.  Daarnaast staat het natuurlijk ook mooi onder je kleding. Je borsten worden goed op zijn plek gehouden en dit kan ervoor zorgen dat een kledingstuk mooier valt en je ook op die manier meer zelfvertrouwen geeft.

De juiste bh onder je kleding

Het is het mooiste als je de juiste bh onder de juiste kleding draagt. Zo staat onder een strakker shirt een gladde t-shirt bh het mooiste. Ook de kleur van je bh is belangrijk. Heb je een licht doorschijnende witte blouse? Dan kun je het beste een rode bh dragen. Deze zal namelijk niet zichtbaar zijn! Zo is er voor elke outfit een passende bh die het mooiste zal staan.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE