Trendystyle | Fashion | Street style look van de dag: het bikerjack is een must-have

Street style look van de dag: het bikerjack is een must-have

Bikercore is hot. Houd jij wel van zo’n stoere look dan is het bikerjack een must-have voor jouw nieuwe mode look voor herfst 2022.

Street style mode herfst 2022
Street style look van de dag: het bikerjack is een must-have

Dat bikercore weer een huge mode trend zou worden, zagen we vorig seizoen al aankomen. Het bikerjack, een top item als het om bikercore gaat, was toen al één van de key items in de modecollectie van Prada. Influencers pakten de trend snel op en zo zagen we ook in de street style mode het bikerjack terugkomen.

Voor winter 2022 2023 gaan we hele gamma aan biker items zien. Zo gaan we ook weer aan de bikerboots. En aan het zwart leer. Stoer en cool zijn sleutelwoorden.

Maar je hoeft heus niet per se door het leven te gaan alsof je net van de motor bent gestapt. Zo kun je stoere biker items als bikerboots of bikerjacks ook combineren met übervrouwelijke items. Op die manier creëer je zo’n mannelijk/vrouwelijk contrast dat in de mode nog altijd hoog in het vaandel staat.

Street style mode herfst 2022
Street style look van de dag: het bikerjack is een must-have

Een voorbeeld daarvan is de street style look die we vandaag voor je uitzochten. Op deze foto zie je influencer Emili Sindlev in een look van Prada. Deze look laat zien hoe je een bikerjack gerust over een minirokje kunt dragen en hoe leuk het is als je er verder ook nog eens een paar supervrouwelijke slingbacks met kitten heels bij haalt.

Om dan weer een hilarische noot aan de look toe te voegen mag je in die muiltjes dan weer een paar grijze mannensokken dragen. Nogmaals, de mix mannelijk/vrouwelijk is één van de succesformules van de mode. Maak daar gebruik van!

Het maakt een stoer item als bikercore voor iedereen draagbaar. Je kunt zo jack, zoals we zagen, op een minirok dragen, maar ook over een doorzichtige jurk, op een lange rok, op een lange broek. Het is een ideaal item voor de herfst. Praktisch en warm, maar vooral fashionable en stylish.

P.S. Het bikerjack dragen we dit seizoen vooral in een oversized versie. Kijk ook eens in de garderobe van je man!

Geïnteresseerd in de streetstyle voor winter 2022 2023 voor de heren, klik hier

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE