Trendystyle | Beauty | Haartrends 2023. Deze kapsels bij Fendi zijn heel gewaagd

Haartrends 2023. Deze kapsels bij Fendi zijn heel gewaagd

Benieuwd naar de allernieuwste haartrends 2023? Dan hebben we toch wàt voor je! De kapsels bij Fendi zijn super inspirerend, en héél gewaagd.

Haartrends 2023
Kapsel bij Fendi lente zomer 2023. Foto ADVERSUS

Qua haartrends 2023 was er tijdens de Fashion Weeks van afgelopen september en oktober weer een heleboel te beleven. Zoals in de streetstyle als op de catwalks.

Haartrends die ons in de streetstyle opvallen waren: de terugkeer van extralang haar (tot zelfs ver over het middel) en de lange nepvlechten tot bijna op de grond.

Haartrends 2023. Deze kapsels bij Fendi zijn heel gewaagd

Kapselideeën 2023
Kapsel bij Fendi lente zomer 2023. Foto Charlotte Mesman

Maar nog interessanter zijn de hair looks die we bij Fendi zagen. Het zijn een soort wilde shags maar dan met minder laagjes en beweging en ultralange pony’s, plus een soort gelaagde, dubbele structuren.

Oké, het ziet ernaar uit dat deze kapsels met behulp van pruiken tot stand waren gekomen, maar durfkonten die met graag met hun haar experimenten kunnen hier avant-gardistische ideeën van opsteken.

Kapseltrends 2023
Kapsel bij Fendi lente zomer 2023. Foto Charlotte Mesman

Neem nu dat lengteverschil van achteren, een soort tweetrap. Dat is ongewoon, gewaagd en ultramodern. Het doet ons een beetje denken aan de haar ontwerpen van Vidal Sassoon uit de jaren ‘60/’70 maar dan veel minder strak.

En dan die dubbele pony: een kortere pony met daarover een dunnere en langere pony. Ook hier komt dus dat idee van twee lagen, twee lengteverschillen, weer terug.

Het is natuurlijk allemaal een beetje vergezocht en abnormaal, maar het laat wel zien hoeveel er eigenlijk mogelijk is, hoe beperkt we vaak toch nog denken als het op kapsels en haarsnitten aankomt.

Bekijk de kapselfoto’s maar eens en kijk dan of jij er iets meer kunt voor jouwe nieuwe hair look.

Klik hier voor de haartrends voor de heren voor 2023

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE