Trendystyle | Beauty | Haartrends 2023. Doe inspiratie op van Olivia Palermo’s kapsel

Haartrends 2023. Doe inspiratie op van Olivia Palermo’s kapsel

Bij de Max Mara show presenteerde Olivia Palermo zich met een supercool maar eenvoudig kapsel. Om zo na te doen!

Haartrends 2023
Haartrends 2023. Doe inspiratie op van Olivia Palermo’s. Foto Charlotte Mesman

De modeweken trekken heel wat influencers, maar niet allemaal hebben ze zoveel stijl en klasse als Olivia Palermo. Al in 2010 werd ze uitgeroepen tot ‘new queen of streetstyle’ en sindsdien is ze eigenlijk altijd de ‘queen’ gebleven. Een stijlicoon om in de gaten te houden dus. Vandaag willen we het hebben over haar kapsel bij Max Mara.

Olivia Palermo’s kapsel

Kapsel
Haartrends 2023. Doe inspiratie op van Olivia Palermo’s. Foto Charlotte Mesman

Dat kapsel was eigenlijk heel eenvoudig, stijlvol maar niet al te serieus. Kort gezegd komt het erop naar dat de zijlokken langs het gezicht waren gevlochten en midden achter op het hoofd waren samengebonden.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Het bijzondere aan dit kapsel is dat er een donker (bruin of zwart) lint in de lokken was meegevlochten. En juist dat lint maakt dit kapsel bijzonder. Dit is echt iets om thuis mee te experimenteren.

Kies een lint dat bij je haarkleur past. Ben je donker dan kan het leuk zijn om juist voor een lichter lint te  kiezen.

Deze hair look is een beetje boho, een beetje hippie. Trek die lijn door met een speelse slag in je haar. Die kun je creëren door je haar, als het handdoekdroog is, te vlechten en die vlechten los te maken als het opgedroogd is.

Olivia Palermo’s kapsel staat mooi bij een lange flodderjurk met een paar cowboy boots.  Maar je kunt ook de contrasten opzoeken, zoals Olivia dat doet, en dit kapsel bij een vrij klassieke look.

Wat je dit seizoen ook met je haar doet, houd in gedachten dat vlechten en vlechtkapsels tot de haartrends voor 2023 behoren. Het is altijd leuk om hiermee te experimenteren.

Klik hier voor beautytrends voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE