Trendystyle | Fashion | Ken jij deze mode trends voor najaar 2022?

Ken jij deze mode trends voor najaar 2022?

Heb jij de nieuwe mode trends voor najaar 2022 al in je vingers of is het nog even inkomen? Doe inspiratie op van de modellen.

Mode trends voor najaar 2022
Mode trends voor najaar 2022. Streetstyle looks na de show van Sportmax. Models: Iman Kaumann, Fleur Breijer, América Gonzàlez. Foto Charlotte Mesman

De mode trends voor najaar 2022 zijn goed voor een heleboel nieuwe looks en ideeën. Het is misschien even inkomen maar als je je erin verdiept, zul je ontzettend leuke dingen tegenkomen voor coole, stoere mode looks.

Vandaag hebben we drie street style looks voor je. Of beter gezegd: drie modellen looks. Deze modellen fotografeerden we na afloop van de modeshow van Sportmax voor lente zomer 2023 in Milaan. De show was op een zonovergoten dag in september en de modellen hadden zich al aan herfstige looks gewaagd waarin we de mode trends voor najaar 2022 tegenkomen.

Mode trends voor najaar 2022
Mode trends voor najaar 2022. Streetstyle looks na de show van Sportmax. Foto Charlotte Mesman

#1 Bikercore

Eén van de grootste mode trends voor najaar 2022 is bikercore, en dat zie je meteen in de look links terug. Stoere zwarte motorlaarzen met gespen zijn een huge trend voor dit seizoen. Ben je een fan van deze stijl dan kun je je hart ophalen. Je kunt ze bovendien overal onder dragen, ook onder een mini-jurkje.

#2 De modekleur groen

Supercool ook is het halflange, legergroene jack. Groen is een kleur die we dit seizoen veel gaan zien. Het is een topkleur voor de herfst, ook in combinatie met andere groentinten.

#3 Power coats

Een andere must-have is een lange jas of trench, het liefst oversized zodat je dit kledingstuk overal over kunt dragen. In de middelste look is een donkerblauw exemplaar gecombineerd met een witte spijkerbroek. Ook dit is een top mode look voor najaar 2022. Casual maar stijlvol, herfstig maar niet té dankzij de witte broek.

#4 Total black

De look rechts laat een andere mode trend voor najaar 2022 zien: total black. Zwart is dit seizoen weer helemaal terug in de mode. Dit maakt het ons er enorm gemakkelijk op. Kijk maar eens wat je nog aan zwarte kledingstukken in je kast hebt. Vast nog een heleboel. Draag het bij elkaar. Een top item voor deze herfst is een oversized zwarte blazer. Die kan werkelijk overal op, of het nu een spijkerbroek of een mini of maxi rok is.

Klik hier voor streetstyle mode voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE