Trendystyle | Beauty | Update je kapsel voor winter 2022 2023 met tendril vlechtjes

Update je kapsel voor winter 2022 2023 met tendril vlechtjes

Tendril vlechtjes zijn nog steeds in de mode, ook deze winter. Update je kapsel voor winter 2022 2023 met tendril vlechtjes.

Dameskapsels winter 2022 2023
Kapsel voor winter 2022 2023 met tendril vlechtjes

De mode en haartrends voor komende winter zijn, net zoals de vorige seizoen, weer doordrenkt van de jaren ’90 invloeden. Daar horen ook van die kleine vlechtjes rond je gezicht bij. We blijven ze dragen. Dus heb je er zin in, update dan je kapsel voor winter 2022 2023 met tendril vlechtjes.

Je kunt het zo hip maken als je wilt, bijvoorbeeld met lange golvende manen en vlechtjes her en der. Het mag er zelfs boho en hippie uitzien want iedereen weet dat de jaren ’90 mode uiteindelijk terug te voeren valt op de jaren ’70.

Dameskapsels winter 2022 2023
Tendril vlechtjes voor een fashionable look

Maar je kunt er ook een heel stijlvolle en fashionable draai aan geven. Dat doe je door je haar mooi te föhnen en de vlechtjes symmetrisch aan weerszijden van je gezicht te plaatsen.

Dat is trouwens iets om altijd voor ogen te houden: symmetrische kapsels stralen orde en netheid uit, juist omdat ze symmetrisch zijn. Denk ook aan de middenscheiding!

Verder kun je de tendril vlechtjes vastzetten met een klein elastiekje maar je kunt ze ook los laten hangen. Dat doe je door de uiteinden van de vlechtjes te fixeren met een flinke hoeveelheid lak.

De vlechtjes blijven nog beter zitten, als je er – voordat je met lak gaat sprayen – even de steiltang overheen haalt en vooral de uiteinden van de vlechtjes goed ermee aandrukt.

Zoals je ziet, is dit kapsel heel eenvoudig en laat het zich met alles combineren. Met je bohojurk maar ook met je chique broekpak. Ze zijn goed voor een avondje stappen maar ook voor een bruiloftsfeest. Aan de slag ermee!

Benieuwd naar de kapseltrends voor de heren voor winter 2022 2023, klik hier

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE