Trendystyle | Fashion | Look van de dag. Total denim is de ultieme spijkergoed trend

Look van de dag. Total denim is de ultieme spijkergoed trend

Denim is (natuurlijk) volop in de nieuwe mode voor winter 2022 2023 te vinden. Total denim is de ultieme spijkergoed trend.

Spijkergoed trends winter 2022 2023
Total denim is de ultieme spijkergoed trend voor winter 2022 2023. Photo courtesy of Dior

Spijkergoed zal nooit uit de mode raken. Maar net zoals alle andere dingen in modeland is het aan trends onderhevig. Eigenlijk wordt het spijkergoed er in de tijd steeds mooier op. Bovendien dragen we de komende winter vooral spijkersetjes. Met andere woorden: total denim is de ultieme spijkergoed trend voor winter 2022 2023.

Total denim looks in ongewone kleuren

Een spijkergoed trend die we van de afgelopen seizoenen meenemen naar de winter is de total denim look in ongewone kleuren. Roze, groen, geel, lila, oranje. Allemaal kleuren die afwijken van het gebruikelijke denim blauw. De total looks in deze kleuren bestaan uit een spijkerbroek met daarop een spijkerjasje in dezelfde kleur.

De total denim look van Dior

Spijkergoed trends winter 2022 2023
Een spijkergoed look van Dior voor winter 2022 2023. Photo courtesy of Dior

Maar natuurlijk hebben de modeontwerpers voortgeborduurd op het thema. De mooiste denim look voor winter 2022 2023 is volgens ons van Dior. Die bestaat uit een geplisseerde kuitlange denim rok met een schitterend dessin en een spijkerjack met dezelfde fantasie die van inktblauw overloopt naar bronskleuren.

Onder het jasje showde Dior een witte blouse met grote kraag en een vest in brons/karameltinten. De look werd gecompleteerd met een bronskleurig tasje en donkere, knielange laklaarzen met metalen gespen. Plus een pareltjes haarband. Een look om je door te laten inspireren!

Jogging pakken in denim

Maar je mag het deze winter ook over een casual boeg gooien. Bij een grote modeketen zag ik vandaag jogging pakken in denim stof: een hoodie met joggingbroek. Ook zo’n total denim look is super cool!

Dus haal al je denim maar uit de kast en combineer. Voor een up-to-date look, haal je kledingstukken in dezelfde kleurnuance bij elkaar (maar dat had je al begrepen).

Benieuwd naar de modetrends voor de heren voor winter 2022 2023, klik hier

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE