Trendystyle | Beauty | Kapseltips voor twee hoge paardenstaarten met zigzag scheiding

Kapseltips voor twee hoge paardenstaarten met zigzag scheiding

Soms vergeten we hoeveel we met ons haar kunnen. Check deze kapseltips voor twee hoge paardenstaarten met zigzag scheiding.

Kapseltips herfst 2022
Kapseltips voor twee hoge paardenstaarten met zigzag scheiding. Foto ADVERSUS

Tijdens de Fashion Weeks spotten we interessante hair looks. Voor herfst 2022 stuitten we op originele kapsel ideeën. Zoals het kapsel van de Italiaanse youtuber Elisa Maino bij de modeshow van Tod’s in Milaan. Daar staken we een paar leuke kapseltips van op. Je kunt er net zoals Elisa twee hoge paardenstaarten met zigzag scheiding mee maken, maar er zitten ook tips tussen die je kunt loslaten op andere kapsels. Bijvoorbeeld de klassieke haarlok om je paardenstaart en de zigzag scheiding.

Kapseltips voor twee hoge paardenstaarten met zigzag scheiding

Kapseltips herfst 2022
Kapseltips voor twee hoge paardenstaarten met zigzag scheiding. Foto ADVERSUS

#1 Experimenteer met hoge paardenstaarten

Los haar of een lage of middenhoge paardenstaart zijn tegenwoordig de meest gangbare kapsels. Hoge paardenstaarten doen het goed voor feesten of een avondje stappen. Maar er veel meer mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee hoge paardenstaarten voor een speelse maar tegelijkertijd toch geraffineerde hair look zoals die van Elisa Maino?

#2 Werk netjes

Voor een ultiem cool effect en een hoog glamour gehalte trek je je haar heel strak om je hoofd. Föhn het daartoe van tevoren goed zodat je haar mooi glad is.

#3 Ga voor een zigzag scheiding

Een grappig detail Elisa Maino’s hair look is de zigzag scheiding. Die trek je met de punt van je kam van het midden van je voorhoofd tot achter in je nek. Roep even de hulp van een huisgenoot in want dit is zelf bijna niet te doen.

#4 Maak de paardenstaarten

Breng het haar aan weerszijden van je zigzag scheiding omhoog en zet het vast in twee strakke paardenstaarten. Om het elastiekje draai je de klassieke haarlok die je vastzet met een schuifspeldje.

#5 Ga voor tendrils

Als je wilt, kun je de twee voorste haarlokken los laten hangen zodat ze je gezicht omlijsten. Zulke lokken heten tendrils en het is een haartrend voor herfst 2022.

#6 Krul je paardenstaarten

Krul je paardenstaarten met een krultang of haal ze door de steiltang (even kwartslag draaien) voor een mooie slag.

#7 Gebruik hairstyling producten

Voor een mooie finish strijk je wat serum of haarproduct over het haar rond je hoofd. Gebruik het product ook om eventuele fly away haartjes glad te strijken. Spuit tenslotte wat glansspray over je haar en de paardenstaarten.

Bekijk de streetstyle foto’s maar eens. Dit kapsel met speelse noot doet het goed bij een vrij volwassen outfit – donkerblauwe hoog gesloten blouse met zwarte knitwear rok en hoge laarzen – zoals die van Elisa Maino.

Klik hier voor kapseltips voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE