Trendystyle | Beauty | Zo laten we in 2023 ons haar knippen. De grootste kapseltrends

Zo laten we in 2023 ons haar knippen. De grootste kapseltrends

Rik Goedhart van Autent’hair vertelt ons over de kapseltrends voor de komende maanden. Dit zijn de populairste haarlengtes en coupes.

Kapseltrends 2023
Kapseltrends 2023. Zo gaan we ons haar laten knippen
Rik Goedhart
Rik Goedhart van Autent’hair in Amersfoort

Hoe zien de kapseltrends voor 2023 eruit? Wat laten we knippen? Hoe gaan we ons haar dragen? Rik Goedhart van kapsalon Autent’hair in Amersfoort praat ons bij. We zetten de populairste haarlengtes en haarsnitten die hij ons signaleerde voor je op een rijtje.

Bob kapsels

Bob kapsels blijven populair, aldus Rik. De trend is hier: strak en clean. De meeste geliefde coupe is de sleek bob: een vrij korte bob die de kaaklijn volgt en met een middenscheiding wordt gedragen. Deze bob is in de nek net iets korter en van voren iets langer. Je kunt ook voor de kortere variant kiezen, boven je kaaklijn. Deze bob wordt kaarsrecht geknipt.

Pixie cuts

Pixie cuts zijn een klassieker en ook die blijven we zien. Het leuke aan dit korte kapsel is, zegt Rik, dat er zoveel varianten zijn zodat je de coupe heel goed op de persoon kunt afstemmen. Want er mogen dan heel veel haartrends voor 2023 zijn, het belangrijkste is nog altijd dat je kapsel bij jou, je persoon, je werk en je levensstijl past.

Lang haar

Lange haarlengtes zijn zeker ook nog in de mode en daar is het: lagen, lagen en nog eens lagen. Afgelopen zomer zagen we vooral veel shags, voor 2023 mogen de lagen wat langer zijn. Een goed voorbeeld daarvan is de butterfly coupe, een kapsel waarin de lagen bij de kaaklengte beginnen, dat is dus de kortste laag, en het haar verder naar onder toe gelaagd is geknipt. Dit is een heerlijk kapsel, vindt Rik Goedhart. ‘We zijn heel blij met al die lagen!’

Mooi stylen

Voor deze kapsels geldt dat stylen weer heel belangrijk is. We gaan echt weer föhnen. Je haar moet er glanzend en verzorgd uitzien en moet ook body hebben. Een ideaal haarproduct om een bob kapsel mooi te stylen, is volgens Rik Date Night Thickening Spray van The Insiders. Wat je ook doet, voor welke haarcoupe je ook gaat, clean en mooi gestyled zijn de sleutelwoorden.

Met dank aan Rik Goedhart, Autent’hair, Noordewierweg 166, Amersfoort

Klik hier voor de haartrends voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE