Trendystyle | Fashion | Mode look van de dag: total black

Mode look van de dag: total black

Weet je niet wat je aan moet? Ga dan voor een total black look. Volgens de streetstyle mode voor winter 2023 gaan we weer aan het zwart.

Street style mode winter 2023
Street style mode winter 2023: total black look. Foto Charlotte Mesman

Zwart kleedt slank af, is stijlvol en laat zich gemakkelijk combineren. Wij zijn dan ook maar wat blij dat we volgens de modetrends voor winter 2023 weer véél total black gaan dragen.

In de streetstyle mode tijdens de afgelopen Fashion Weeks kwamen we al total black looks tegen. Onze look van de dag van vandaag liepen we tijdens de Men’s Fashion Week van afgelopen juni bij Prada tegen het lijf.

Street style mode winter 2023
Street style mode winter 2023: total black look. Foto Charlotte Mesman

Het bijzondere van deze look zit ‘m in de proporties en volumes. Zo zie je dat je best een kort, wijd truitje met een wijde broek kan combineren zonder dat je direct als een ‘vierkant’ door het leven gaat.  Mits je je taille maar laat zien! Want juist door die onderbreking wordt deze look niet massief.

Verder mag je onder een total black look je lelijkste slippers dragen. En dan liefst ook nog met sokken. Hoe lelijker, hoe cooler.

Veel mode accessoires in één look is ook weer een trend. Draag meerdere kettingen bij elkaar. Vooral parelkettingen zijn momenteel hip. Houd je wel van een mannelijke twist in je kleding dan is een das jouw ding. De combinatie poloshirt plus das is supercool, en vernieuwend. Zoiets hebben we nooit eerder gezien.

Cross body bags doen het ook altijd goed en zijn ook nog eens heel handig omdat je beide handen hebt.

Deze total black look is misschien niet een look om zomaar even over te nemen, maar laat wel zien hoeveel vrijheid we in de mode hebben. Neem het ervan!

Check je kast op zwarte items, maak wat tijd voor jezelf vrij en ga dan creatief aan de slag. Creëer spannende total black looks voor winter 2023.

Vergeet niet om ze even te fotograferen zodat je deze winter, elke keer als je niet weet wat je aan moet, de foto’s er even bij kan pakken. Zo’n geheugensteuntje doet wonderen op vroege, koude en haastige morgens als je mode fantasie je in de steek laat.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE