Trendystyle | Fashion | Modelook van de dag: lange spijkerrok met grappige trui

Modelook van de dag: lange spijkerrok met grappige trui

Geef je modelook voor winter 2022 een extra twist met een grappige trui en een witte blouse. Check onze stijltips.

Streetstyle mode winter 2022 2023. Lange spijkerrok met grappige trui
Streetstyle mode winter 2022 2023. Lange spijkerrok met grappige trui. Foto Charlotte Mesman

Onze modelook van de dag bestaat uit een lange spijkerrok met een grappige trui en een witte blouse met tuttig kraagje. Het is een draagbare look die je met een glimlach de lange donkere winter doorhelpt.

Trui of T-shirt met grappige afbeelding

Streetstyle mode winter 2022 2023. Lange spijkerrok met grappige trui
Streetstyle mode winter 2022 2023. Lange spijkerrok met grappige trui. Foto Charlotte Mesman

Want er komt een moment dat we al die winterkleding beu worden. En dan is het tijd voor een fashion grapje, bijvoorbeeld een trui met een blije afbeelding: een stripfiguur, een rendier, een konijn of een leuk opschrift. Op dit moment zijn er in winkels en online legio truien, sweaters en T-shirts met speelse afdrukken te vinden.

Lange spijkerrok

Je kunt zo’n top natuurlijk met je spijkerbroek combineren. Die combinatie ligt voor de hand. Maar je kunt ook gaan voor een lange spijkerrok volgens de modetrends voor winter 2022 2023. Lange spijkerrokken zijn supercool en laten zich met een paar hoge boots en pantykousen heel gemakkelijk dragen.

Tuttig kraagje

Wil je je look extra schwung meegeven, laat je dan inspireren door onze streetstyle foto, en draag onder je sweater of T-shirt een witte blouse met retro kraag. Zo’n kraagje is momenteel weer helemaal in de mode. Je kunt voor een all-over tuttige look gaan – de kostschoolmeisjeslook is terug -, maar het ook, zoals je ziet, met een pittige rok of broek en een grappig item combineren.

Opsteekkapsel

En als je dan in de mood bent voor een nieuwe look, steek dan je haar eens op. Volgens de haartrends voor winter 2022 2023 zijn opsteekkapsels met wat speelse lokken rond je gezicht een supertrend. Je kunt zo’n hair look heel sleek en clean maken, maar het mag ook best een beetje natuurlijk. Voor een extra twist maak je wat kleine vlechtjes voordat je je haar bijeenbindt.

Bekijk onze streetstyle look maar eens en laat je inspireren. Een laatste tip: vervang het T-shirt door een trui met een kerstafbeelding, en je bent klaar voor de feesten.

Klik hier voor streetstyle mode voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE