Trendystyle | Fashion | Street style mode 2023. Oog in oog met Camille Razat

Street style mode 2023. Oog in oog met Camille Razat

In de street style scene tijdens de Paris Fashion Week stonden wij oog in oog met Camille Razat uit Emily in Paris. Zo zag ze eruit.

Street style mode 2023
Camille Razat bij Miu Miu tijdens de Paris Fashion Week zomer 2023. Foto ADVERSUS

Elke fashion addict heeft de Netflix-serie ‘Emily in Paris’ wel gezien. Misschien verheug je je al op de derde serie die in december uitkomt. Emily Cooper (gespeeld door Lily Collins) knipt daarin een pony in haar haar. Ja, ja, wereldnieuws 😉 Maar zover is het nog niet. Ondertussen stonden wij tijdens de Paris Fashion Week oog in oog met Camille Razat, dé Camille uit de ‘Emily in Paris’ serie.

Waar Emily de show steelt met haar vaak opzichtige Amerikaans-Franse combinaties, is Camille de French girl ten voeten uit. Er wordt wel gezegd dat niet Emily maar Camille de echte fashion ster in de Netflix-serie is.

Haar stijl is minimalistisch en ultrachic. Haar looks verschillen hemelsbreed van die van Emily. Camille kleedt zich ingetogen, de kleuren zijn sober, de lijnen clean. Vergeleken bij haar maakt Emily de indruk van een bontgekleurde, exotische vogel. Voor beide stijlen valt natuurlijk wel iets te zeggen.

Door wie je je laat inspireren, zal afhangen van jouw eigen persoonlijkheid. Misschien laat je je wel inspireren door beiden omdat je een beetje Emily en een beetje Camille in je hebt. Dat is een beetje ons geval.

Camille Razat bij modeshow van Miu Miu zomer 2023

Street style mode 2023
Camille Razat bij Miu Miu tijdens de Paris Fashion Week zomer 2023. Foto ADVERSUS

We vonden het dan ook super toen we tijdens de Paris Fashion Week tijdens het street style gebeuren bij de modeshow van Miu Miu oog in oog stonden met Camille Razat. Voor de gelegenheid (of course) gekleed in Miu Miu.

Camille droeg een look uit de wintercollectie van het Italiaanse modehuis. Basis was een recht camel minirokje waar zijden shorts bovenuit kwamen – een modetrend voor 2023 -. Op het rokje droeg ze een camel crop kabeltruitje en een stoer oversized motorjack in vintage leer, zoals we dat deze winter weer gaan dragen. Onder het rokje droeg Camille overknee kousen, in het wit met een kabelmotief, en bruinleren mocassins.

Haar lange blonde haar was in een middenscheiding gestyled. Verder was het superglad en steil want ook dat – supersteil haar – is een huge trend voor winter 2022 2023.

Bekijk Camille’s street style look maar eens en laat je inspireren.

Klik hier voor de modetrends voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE