Trendystyle | Fashion | Street style mode trend winter 2022 2023: sportsokken

Street style mode trend winter 2022 2023: sportsokken

Koude voeten of enkels in je sportschoenen? We hebben goed nieuws. Sportsokken zijn de nieuwe street style mode trend voor winter 2022 2023.

Street style mode trend winter 2022 2023: sportsokken
Sneakers met sportsokken onder een rok bij Ganni. Photo courtesy of Copenhagen Fashion Week

Heb jij de afgelopen jaren ook altijd van die onzichtbare sneaker sokken gedragen? Die tijd is nu voorbij. Sportsokken zijn de nieuwe street style mode trend voor winter 2022 2023.

Het is gedaan met koude enkels. We mogen dat onpraktische onzichtbare sokjes tijdperk achter ons laten. Sportsokken zijn weer in de mode. En je draagt ze letterlijk bij elk type schoenen.

Street style mode trend winter 2022 2023: sportsokken. Zo draag je ze

Street style mode trend winter 2022 2023: sportsokken
Sneakers met sportsokken onder een rok bij Ganni. Photo courtesy of Copenhagen Fashion Week

De meest voor de hand liggende combinatie is natuurlijk: sportsokken in je sneakers. Deze combinatie mag overal bij: onder broeken, maar ook onder rokken of jurken. Juist onder rokken of jurken! Want het contrast gekleed/casual is nog altijd heel effectief als het om een fashionable look gaat.

Maar verder mag je die sportsokken ook in andersoortig schoeisel dragen. Bijvoorbeeld in ballerina’s maar ook in sandaaltjes met hoge hak. Dat is hip maar ook bijzonder handig want opeens kun je dan in de herfst en zelfs winter schoenen aan die je eerst alleen in de zomer droeg.

Dus heb je zin in iets nieuws aan je voeten dan hoef je het deze winter niet per se in nieuwe schoenen te zoeken. Met een paar nieuwe sportsokken – want ze moeten er natuurlijk wel onberispelijk wit uitzien – kun je al allerlei spannende en vernieuwende combinaties leggen.

Bekijk de streetstyle foto maar eens. Deze look werd gespot bij Ganni tijdens de Copenhagen Fashion Week voor zomer 2023. Cool, niet?

Benieuwd naar de street style mode voor de heren voor 2023, klik hier

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.nl, het lifestyle magazine voor trendy vrouwen.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE