Trendystyle | Beauty | Streetstyle mode. Met deze wimpers steel je de show!

Streetstyle mode. Met deze wimpers steel je de show!

Zin om eens echt de show te stelen. Experimenteer met nepwimpers. Wij spotten Influencer Leonie Hanne met wel heel bijzondere fake lashes.

Streetstyle mode. Met deze wimpers steel je de show
Streetstyle mode. Met deze wimpers steel je de show! Foto Charlotte Mesman

Mocht je nu eens echt een groot feest hebben of een gelegenheid om jezelf eens héél cool aan te kleden, denk dan ook eens aan supercoole (nep)wimpers. Want al mag het een detail lijken, met spannende wimpers steel je de show.

Gekleurde mascara

Je kunt denken aan gekleurde mascara. Mascara in felle kleuren als fuchsia, groen of oranje staat zomers, vrouwelijk en cool. Je kunt de kleur afstemmen op je outfit of er juist een contrasterende kleur bij halen die extra opvalt. Je kunt de kleur over je zwarte mascara heen zetten of je wimpers enkel met een felle kleur bewerken.

Verder kun je spannende combinaties met je oogschaduw maken. Ook hier heb je weer de keuze: je kunt voor gedekte, natuurlijke kleuren gaan, je kunt je oogschaduw in dezelfde kleur als je mascara kiezen of voor een andere felle kleur gaan.

Nepwimpers

Nog leuker wordt het als je je aan ongewone (nep) wimpers waagt. Ook de modeontwerpers willen hier nog wel eens mee spelen. Zo zagen we op de catwalk van Prada voor zomer 2023modellen met ongewoon lange fake lashes op het bovenste ooglid. De wimpers waren niet alleen lang maar ook recht en wezen naar beneden waarbij ze het oog bedekten en de wang raakten. Het effect was bizar, uniek en ook een beetje dark. Een absolute eye catcher!

Streetstyle mode. Met deze wimpers steel je de show
Streetstyle mode. Met deze wimpers steel je de show! Foto Charlotte Mesman

Heel bijzonder waren ook de nepwimpers waarmee de Duitse top influencer Leonie Hanne bij de modeshow van Max Mara verscheen. Ze droeg lange wimpers met veertjes eraan bij de buitenste ooghoeken, boven en onder. Het had een soort vlinderachtig effect. Haar ogen waren zwart omrand met kohl en vormden zo één geheel met de wimpers. Leonie lijkt er zelf ook blij van te worden! Het is maar een idee. Wie weet, kun jij er iets mee!

Klik hier voor beauty trends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE