Trendystyle | Fashion | Streetstyle look van de dag: zo worden je basics cool

Streetstyle look van de dag: zo worden je basics cool

Inspiratie voor een coole zomerlook (bij regen) nodig? Ga aan de slag met basics. Laat je inspireren door onze streetstyle look van de dag.

Streetstyle look van de dag: zo worden je basics cool
Streetstyle look van de dag: zo worden je basics cool – Foto Charlotte Mesman

Heb jij een zwarte blazer? Of misschien heeft vriendlief of je mannetje er wel een. Neem ‘m dan als uitgangspunt voor een coole zomerlook (voor regenachtige dagen). Je hebt er niet veel voor nodig. Een paar basics. Dat is het.

Zwarte blazer

Streetstyle look van de dag: zo worden je basics cool - Foto Charlotte Mesman
Streetstyle look van de dag: zo worden je basics cool – Foto Charlotte Mesman

De blazers voor zomer 2023 zijn oversized. Ze mogen echt lekker groot vallen. Het enig waar je wel een beetje op moet letten, zijn de schouders. Die moeten mooi afkleden.

Wit (mannen)hemd

Voor een hypermoderne look combineer je je blazer met een wit hemd. Deze basic is tegenwoordig tevens mode must-have (het is een topper in de modetrends voor 2023). Ga voor een cool seventies model met een ribbeltje. Niet al te vrouwelijk. Kijk eens op de herenafdeling 🙂

Zwarte rok

Onder je zwarte blazer met wit hemd kun je letterlijk van alles dragen: een minirok, shorts, een maxi spijkerrok (ook een must-have voor zomer 2023) maar ook die zwarte rok, misschien wel in (nep)leer, die je nog hebt hangen.

Stoere sneakers en een tas in kleur

Je bent er nu bijna. Aan je voeten steek je een paar chunky sneakers. Tegenwoordig dragen we die met hoog opgetrokken sportsokken maar wil je blote enkels showen dan is dat ook prima.

Verder kan deze look wel wat kleur gebruiken. Duikel een kleurrijke tas uit je kast op, stof hem af en ga ervoor!

Twee vlechten

Als je nu toch aan het stylen bent, experimenteer dan ook eens met een ander kapsel, zoals de twee vlechten in onze streetstyle look van de dag. Super easy, super cool. En hip, want vlechten zijn weer helemaal on-trend.

Klik hier voor de modetrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE