Trendystyle | Beauty | Twee haartrucs om je kapsel voor zomer 2023 te updaten

Twee haartrucs om je kapsel voor zomer 2023 te updaten

Geef je kapsel een up-to-date twist met deze kleine en gemakkelijke haartrucs. Je hebt er niet veel voor nodig.

Haartrucs en kapseltrends 2023
Twee haartrucs om je kapsel voor zomer 2023 te updaten

Een elastiek, een ketting, een stukje metallic draad. En heel veel fantasie. Dat zijn de ingrediënten voor een up-to-date kapsel voor lente zomer 2023.

XL paardenstaart met elastiek

Haartrucs en kapseltrends 2023
Twee haartrucs om je kapsel voor zomer 2023 te updaten

De Duitse influencer Caroline Daur doet het ons voor. De afgelopen seizoenen droeg ze haar halflange haar eigenlijk altijd in een korte paardenstaart laag in de nek. Dit modeseizoen draagt ze haar haar nog steeds strak uit het gezicht – een hair look die onder de influencers heel populair is – maar geeft ze haar paardenstaart een extra twist mee.

Zo lijkt het erop dat ze haar paardenstaart extra lengte meegeeft met een haarstuk. We zagen haar tijdens de Fashion Weeks meerdere malen met een ongewoon lange staart.

Nota bene: XL haarlengtes zijn een hotte haartrend voor lente zomer 2023!

Verder wil Caro nog wel eens met elastiekjes spelen. Zo spotten we haar met een paardenstaart die in verschillende stukken was opgedeeld, maar ook met een staart die helemaal omwonden was met een lang elastiek (zie onze streetstyle foto’s) waardoor je een heel modern resultaat krijgt.

Deze hair look is heel gemakkelijk na te doen. Breng je haar strak naar achteren. Je kunt daarbij voor een scheiding kiezen maar het mag ook zonder scheiding. Als je het maar héél netjes doet voor die influencer look. Gebruik een fijne kam en wat haarproduct dat je haar glad om je hoofd legt. Bind je haar achter op je hoofd samen met een elastiekje. Maak er een tweede (langer) elastiek aan vast, eventueel met haarstuk, en wind het om je haar.

Microvlecht met metallic draad

Haartrucs en kapseltrends 2023
Twee haartrucs om je kapsel voor zomer 2023 te updaten

Houd je van een minder strenge look dan ga dan met een metallic draad aan de slag en vlecht het door een microvlechtje in je voorste haarlokken.

Het zijn maar enige haartrucs die je vast op nog veel meer haarideeën brengen. Werk ze verder uit voor jouw eigen haarstijl.

Klik hier voor haartrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE