Trendystyle | Fashion | Streetstyle look van de dag: cargobroek en bodywarmer

Streetstyle look van de dag: cargobroek en bodywarmer

Mode inspiratie voor fris lenteweer nodig? Check deze twee mode must-haves voor lente zomer 2023: de cargobroek en de bodywarmer.

Streetstyle voorjaar 2023
Streetstyle look van de dag: cargobroek en bodywarmer. Foto Charlotte Mesman

Laat het mooie lenteweer het afweten? Laat je niet klein krijgen en maak het beste van je voorjaarslook. De nieuwe mode heeft zoveel leuke dingen te bieden. Twee must-haves volgens de allernieuwste modetrends voor lente zomer 2023 zijn de cargo broek en de (mini)bodywarmer. En die twee gaan heel goed samen!

Streetstyle voorjaar 2023
Streetstyle look van de dag: cargobroek en bodywarmer. Foto Charlotte Mesman

De cargobroek

De cargobroek komt dit seizoen in alle mogelijke uitvoeringen. Houd je van de balletcore stijl kijk dan eens uit naar cargobroeken in satijnachtige stofjes. Ben je een stoer type, dan zijn spijkerbroeken in cargostijl jouw ding. Houd je van een seventies look experimenteer dan met workwear pants in het ribfluweel zoals op deze foto. Wij vinden dit model supercool.

De (mini)bodywarmer

Op de cargobroek kun je van alles dragen: een leren jack, een spijkerjack, een varsity jack maar ook een kleine bodywarmer zoals we die dit seizoen in de modecollecties tegenkomen. Draag er een coltrui, een kabeltrui of een mesh top onder en haal er grappige accessoires bij zoals de capuchonsjaal op onze streetstyle foto.

Aardekleuren met pastels

Misschien verbaas je je over de bruintinten in deze lente look. En gelijk heb je! In de lente is het meestal een explosie van pasteltinten of misschien zelfs al felle kleuren zoals (narcis)geel en (krokus)paars. Maar voor lente zomer 2023 zien we ook aardetinten: bruin, karamel, baksteen, mosterdgeel, en terracotta.

Tip: combineer aardekleuren met een pasteltint – lila, mintgroen, vanillegeel – voor een modern effect. Zie wederom onze streetstyle look van de dag 🙂

Klik hier voor de modetrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE