Trendystyle | Beauty | Kapsels. Trends en ideeën lente zomer 2023. Zo wordt je paardenstaart hip

Kapsels. Trends en ideeën lente zomer 2023. Zo wordt je paardenstaart hip

Draag jij je haar graag in een paardenstaart? Geef je hair look dan eens een extra twist mee. We hebben een superleuk idee voor je.

Kapsels. Trends en ideeën lente zomer 2023 - Photo: ADVERSUS
Kapsels. Trends en ideeën lente zomer 2023 – Photo: ADVERSUS

Pak de streetstyle foto’s van de Fashion Weeks erbij en je zult versteld staan hoeveel influencers er voor een paardenstaart kiezen. Het meest geliefde kapsel is een staart laag in de nek waarbij het haar met een middenscheiding strak naar achteren wordt gebracht. Zo draagt ook de Duitse influencer Caroline Daur haar haar meestal. Maar soms doen de influencers het net even anders. En dat kan jij ook!

XL paardenstaart

Extra lang haar is al sinds een paar seizoenen een kapseltrend. Daarbij moet je vooral aan lange vlechten en staarten denken. Om zo’n ultralange haarlengte te creëren, gebruiken veel influencers haarstukken. Juist als je voor een vlecht of paardenstaart gaat, laat zo’n haarstuk zich gemakkelijk en op een natuurlijke manier in je haar verwerken. Caroline Daur kwam bij de modeshow van Loewe met een wel heel bijzondere, lange paardenstaart op de proppen.

Superlange staart met grafische twist

Kapsels. Trends en ideeën lente zomer 2023 - Photo: ADVERSUS
Kapsels. Trends en ideeën lente zomer 2023 – Photo: ADVERSUS

Bij Loewe spotten we de Duitse influencer met een supergrafische paardenstaart die met elastiekjes in stukken was opgedeeld. Om dit kapsel na te doen, is het heel belangrijk je haar netjes in zones te verdelen:

  • Scheid je voorste haarlokken met een kam zoals je op de foto ziet (trek een scheiding van je oren naar de kruin van je hoofd). Kam het haar mooi glad om je hoofd en zet het in een hoge paardenstaart vast.
  • Trek nu een scheiding van je oren achter je hoofd langs en zet de bovenste haarlokken wederom in een paardenstaart vast.
  • Tot slot breng je de onderlaag van je haar vlak boven je nek samen en maak je wederom een paardenstaart.
  • Voor een extra lange paardenstaart gebruik je een haarstuk. Dat kun je vastmaken aan één van de drie paardenstaarten.
  • Je hebt nu drie paardenstaarten (waarvan eentje – als je wilt – met een haarstuk). Bind de staarten samen op twee punten (net onder de tweede en derde staart) samen. Je lange staart bestaat nu uit meerdere delen. Superstrak, supergelikt!

Een paar mooie oorbellen in je oren en je hebt een geraffineerde hair look waarmee je overal de show zult stelen.

Klik hier voor kapsel trends en ideeën voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Door

Charlotte

Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle.nl. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

NIEUW OP TRENDYSTYLE